Egyéb kategória

Kopasz nők gyönyörű fotói bizonyítják, hogy a szépség nem a hajtól függ

Szeptember 13. a National Bald Is Beautiful Day, vagyis annak az ünnepe, hogy a kopaszság gyönyörű. Sok nőt ugyanis nagyon megvisel az, ha egy betegségből kifolyólag elveszíti a haját, ráadásul ez általában negatívan befolyásolja az önbecsülésüket. Most néhány bátor lány azonban bebizonyította, hogy semmi szükség hosszú loknikra, a szépség ugyanis belülről fakad.

vous - 2016.09.13.
Kopasz nők gyönyörű fotói bizonyítják, hogy a szépség nem a hajtól függ

Az American Hair Loss Association szerint azoknak az embereknek, akik elvesztik a hajukat, a 40%-a nő. Sokan azonban túlságosan szégyellik ezt ahhoz, hogy megvitassák másokkal. Most azonban néhány kopasz nő megosztott magáról egy-egy képet, hogy a többi hasonló sorsú nőt inspirálják, és bebizonyítsák azt, hogy a hosszú hajnak semmi köze a szépséghez.

beteg kopasz modell

„A rák nem állíthat meg abban, hogy hercegnőnek érezzem magam” – gyönyörű fotót posztolt egy beteg lány

Ez a 17 éves fiatal lány Andrea Sierra Salazar. Gyönyörű. Februárban azonban fenekestől felfordult az élete, mikor talált egy csomót a nyakán, és rákot diagnosztizáltak nála. Ez pedig azt jelentette, hogy Andreának ki kell hagyni az iskolát a kórházi kezelések miatt. Az anyukája azt javasolta neki, hogy ha már így alakult, a sok szabadidejét töltse azzal, amit igazán szeret, és koncenráljon a hobbijára, a modellkedésre. Ide kattintva megnézhetitek, milyen képek születtek.

Nyilvánvaló, hogy ezek a nők egytől egyig lenyűgözőek, így akár hosszú hajjal, akár anélkül, megérdemlik, hogy büszkék legyenek a szépségükre. 

Nézzétek csak, milyen magabiztosak:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek