4 mítosz, amit sürgősen felejtsetek el a kávéról!

Diétás ital, ami még fel is pörget? Itt a banántejes kávé!

Ha tejjel vagy tejszínnel isszátok a kávétokat, hagyjatok abba mindent, és figyeljetek ide egy pillanatra, ugyanis másodpercek alatt forradalmasítjuk a kávéivási szokásaitokat: köszönjetek legújabb kedvenc koffeines italotoknak, a BANÁNTEJES kávénak!

Ha unjátok a reggeli tejeskávét, vagy épp csak olyan kávéreceptre vágytok, amit könnyű elkészíteni, rettentően finom, és kevesebb a kalóriatartalma, mint a tejeskávénak, ne is keressetek tovább, ugyanis elhoztam nektek a megoldást. Vagyis nem én, sokkal inkább egy brooklyni kávéház hozta el, de ez most nem számít. 

A koncepció annyira egyszerű, hogy szinte kiszúrja a szemünket, a végeredmény pedig annyira finom, mint még egyetlen kávé sem! Mire vártok még? Mutatom, hogyan készítsétek el otthon ezt az új, koffeines finomságot!

Forrás:
iStock

Először is készítsétek el a banántejet. Ehhez egy banánra, egy pohár vízre és egy botmixerre lesz szükségetek: tegyétek bele a kis darabokra feldarabolt banánt, öntsetek hozzá 2,5 deci vizet, majd turmixoljátok össze: tej állagú folyadékot fogtok kapni. 

Ha ez megvan, főzzetek le egy adag kávét, és várjátok meg, ameddig kihűl, vagy ha türelmetlen típusok vagytok, öntsétek egy jéggel teli pohárba, adjátok hozzá a banántejet, és élvezzétek az isteni ízeket!

Egészségetekre! Ugye, hogy máris ez az új kedvenc kávétok?