Egyéb kategória

Őszi trendelőrejelzés – Slágerdarabok, amiket idén mindenképp szerezzetek be!

Habár az időjárás még nem tud róla, de vészesen közeledik az ősz. Sőt, a boltok már tele vannak a legújabb trend szerint elkészített ruhákkal. Vogue napunk alkalmából egy mini trendelőrejelzéssel segítek ma nektek kiválasztani a legjobb darabokat! 

vous - 2016.09.15.
Őszi trendelőrejelzés – Slágerdarabok, amiket idén mindenképp szerezzetek be!

Az idei ősz–tél a lezser nőiességről szól: keverednek a stílusok, a fazonok, az anyagok és minták egymással. Nem gond irodai viselethez bomberdzsekit választani és sneakerhez blézert venni. Az idei őszi–téli szezon legszembetűnőbb darabjai kétségkívül a farmereken megtalálható horgolt minták és a bomberdzsekik lesznek. Bár az utóbbi már tavaly is és a tavaszi szezonban is jelen volt, de népszerűsége továbbra sem csökken. A cipők terén a vastag talpú Oxford cipők sem tűntek el a süllyesztőben az ősz kezdetével, emellett a sneakerek szintén biztosan hódítanak

csefalvay-fanny-grafika-athleisure-sport-divat

Sneakert ceruzaszoknyához? Naná!

Az elmúlt években a nagy divatházaknak köszönhetően a sportruházat kiszabadult az edzőtermek falai közül, és beépült a mindennapok ruhatárába. Ez a változás teljes mértékben elmosta a határokat az öltözködésben. A sportos elemek így tökéletesen beilleszthetőek egy elegáns nő ruhatárába is.

Kíváncsaik vagytok, hogyan párosítsátok a tornacipőt a kis feketével? Grafikusunk, Cséfalvay Fanny grafikájából ide kattintva megtudhatjátok!

Minták

Ősszel sűrűn fogunk találkozni a terepmintával is, nemcsak khaki zöldben, hanem más, többek között bordó árnyalatban is. Ezt a mintát sokféle ruhán és kiegészítőn megtaláljuk, például cipőkön, kabátokon, nadrágokon és sálakon is. A military stílus mellett minta fronton továbbra is jelen lesznek a kockák, bátran hordjátok ingeken, sálakon, nadrágokon egyaránt! 

Forrás:
VOUS

1. Mango, 2. Stradivarius, 3. H&M, 4. Zara, 5. Stradivarius, 6. Mango

Színek

Színek közül az okkersárga és a khaki idén is hódít, ahogy már a tavalyi és a tavaszi szezonban is felbukkantak a polcokon. Ráadásul a tavalyi nagy sláger, a burgundi is újra megtalálható lesz idén. A poncsók népszerűsége ebben az évben nőtte ki magát teljesen, így bőven találunk már minden üzletben belőle, pláne ezekben a szuperőszies színekben.

Forrás:
VOUS

1. Zara, 2. Mango, 3. Stradivarius, 4. Mango, 5. Zara, 6. H&M, 7. Stradivarius

Anyagok

Az idei őszt leginkább a szőrme jellemzi, mondhatni: szőrme szőrme hátán. Évek óta divatban van, ahogyan most is, így megtalálható lesz kabátokon, poncsókon, táskákon, mellényeken egyaránt. A sok szőr mellett szerencsére találkozunk csipkékkel és fodrokkal is, ami mindenképpen a nőiességet sugallja a divatban. 

Forrás:
VOUS

1. Mango, 2. Zara, 3. Zara, 4. H&M

Címkék: #divat #ősz #ruha #trend
Ajánlott cikkek