Egyéb kategória

Calvin Harris totálisan „eltaylorswiftesedett” – dalt írt az exéről

Bár Calvin Harris és Taylor Swift már három hónapja szakítottak, úgy tűnik, az énekes még nem teljesen dolgozta fel a történteket, annyira nem, hogy még számot is írt szétválásukról. Tisztára, mint ahogy exe szokta!

vous - 2016.09.16.
Calvin Harris totálisan „eltaylorswiftesedett” – dalt írt az exéről

A pár kapcsolata közel 15 hónapig tartott, és nyár elején nagyon csúnya szakítással végződött. Taylor és Calvin ezt követően Twitter-háborúba kezdett, ami eléggé elfajult a vége felé. A hullámok ugyan már elcsitultak, Calvin Harris új számában mégis rendkívül gyanús sorokat véltek a rajongók felfedezni.

Objektum doboz

Többen is közzétették közösségi oldalukon, hogy mintha a szám Taylorról szólna. Az énekes pedig az iHeartRadiónak sejtelmesen el is mondta, hogy a whitefülű hallgatóknak igazuk volt:

A szám arról szól, hogy kiléptem egy olyan szituációból, amiről azt feltételeztem, hogy jó volt, de sokkal jobban érzem magam most, hogy már nem vagyok benne. Ez jelenthet bármit: akár egy állást vagy egy párkapcsolatot.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Calvin Taylornak címezte egyik számát. Hivatalosan is megerősítették, hogy a This is What You Came For című dal is a lányról szól, amit Rihanna „közvetített” az énekesnőnek.

Objektum doboz

És azt fel tudnátok sorolni, hogy hány „szakítós számot” írt már Taylor Swift, akinek ez szinte a védjegye?

Taylor közben már Harris utáni pasijával, Tom Hiddlestonnal is szétment, nézzétek meg, hogy ez a szakítás micsoda mémcunamit indított el a neten

Ajánlott cikkek