Egyéb kategória

7 módszer, hogy a hálószobán kívül is tüzes legyen a kapcsolatotok

Egy kapcsolatnak nem kell a hálószoba falain kívül véget érnie. Lányok, emlékeztessétek a pasitokat arra, miért szeretett belétek annak idején.

vous - 2016.09.17.
7 módszer, hogy a hálószobán kívül is tüzes legyen a kapcsolatotok

Mi, lányok tudjuk, hogy a szex nagyon fontos. Nem csak a pasiknak, mi is élvezzük a dolgot. De napi 20 perc elég lenne, hogy fenntartsuk azt a bizonyos tüzet? NEEEEM! De nem kell egyből letépni a ruhát egymásról, és szexibbnél szexibb fotókat küldeni a nagy Őnek. Találtam egy listát nektek – amit el is hoztam –, hogy apró kis dolgokkal is el tudjuk érni, hogy a pasi csak annyit kérdezzen magától: miért nem vettem még feleségül ezt a nőt?

1. Küldjetek neki fotókat!

Objektum doboz

Nem, nem szexi fehérneműs képeket. Öltözz fel gyorsan! Egy csábos mosoly munka közben, ami csak neki szól, vagy egy fotó az új frizurádról. Csak egy kép rólad, és garantáltan bearanyozod a napját és mosolyt csalsz az arcára.

2. Menjetek együtt nyaralni!

Objektum doboz

Bár a nyárnak vége van, a közösen eltöltött időről nem kell lemondani. A pénztárcát nem fogadjuk el kifogásnak. Nem kell elutazni egy hétre a legdrágább luxusútra, elég, ha csak egy napot vagy egy hétvégét együtt töltötök internet nélkül. Csak figyeljetek egymásra!

3. Bókok

Objektum doboz

Mi, nők rettentően örülünk, ha az imádott férfitól kapunk egy bókot. De ugye tudod, hogy ez fordítva is igaz? Bizony, csak dicsérd meg, hogy milyen jóképű vagy milyen izmos, és a fellegekben fogja érezni magát.

4. Nem kell hogy minden érintésből szex legyen

Objektum doboz

Igen, tudjuk, a szex jó, a szexet mindenki élvezi, de néha egy ölelés, egy simogatás sokkal jobb lehet. Elég egy aprócska, titkos kézfogás, amit csak ti ismertek, hogy tudjátok: még mindig ugyanannyira szeretitek egymást, mint a legelején.

5. Legyetek játékosak és spontánok!

Objektum doboz

Néha nagyon jó otthon lustálkodni és filmet nézni, de ha a pasitok megkérdezi, hogy nem lenne-e kedvetek elmenni vele gokartozni, akkor ugye tudjátok, hogy mi a válasz? Még szép, hogy igen!

6. Töltsetek időt a családjával!

Objektum doboz

Mindenki számára fontos a család, és ha a pasid látja, hogy imádsz velük lenni, akkor még jobban fog rajongani érted. Nem kell parázni az anyóstól vagy az apóstól. Mutasd meg nekik is, hogy a fiuk miért szeretett beléd.

7. Csináljatok közös szokásokat!

Objektum doboz

Egyszerű elsétálni egymás mellett a lakásban, bebújni az ágyba, és már aludni is. Tudjuk, hogy fárasztó napotok volt, de sokkal jobb úgy elaludni mindennap, hogy egy jóéjt-puszival az arcotokon merültök álomba, vagy puszival ébresztitek a másikat. Egy ölelés munkába menet? Garantáltan sokkal jobban fog menni minden aznap.

Lányok, ne féljetek kimutatni az érzéseiteket. Nem csak a jó szexszel lehet megfogni a pasikat. Egy kicsit éreztetni kell velük, hogy mi vagyunk számukra a tökéletesek, és csak velünk akar majd lenni. Amiket most felsoroltam, mind csak kis apróságok, de tudjátok, sok kicsi sokra megy! 😉

Ajánlott cikkek