Egyéb kategória

Akik számára a legnagyobb sokk Angelina és Brad válása – a gyerekek, akik a Jolie–Pitt nevet kapták

Görget, görget, görget, ÁLLJ: „Brad Pitt és Angelina Jolie válnak” – olvashattuk a hírfolyamunkban kedden kora este. De most ti nem azért kattintottatok, hogy Brangelina válását szedjük szét. Nagyító alá kerülnek, akiket a leginkább érint a hír: ismerjétek meg jobban a Jolie–Pitt gyerekeket!

vous - 2016.09.21.
Akik számára a legnagyobb sokk Angelina és Brad válása – a gyerekek, akik a Jolie–Pitt nevet kapták

Bulvárimádóként most azt kellene írnom, hogy sokkot kaptam, végigsírtam az éjszakát és jaj, de ki vagyok borulva. Nos, #TeamJennifer vagyok így az első döbbenet után, hogy nincs többé Brangelina folytattam utamat hazafelé. Már majdnem otthon jártam, amikor eszembe jutott az a sok-sok gyerek, akik a leginkább elszenvedői ennek a válásnak. Főleg, hogy az indok, amiért Angelina Jolie beadta a válókeresetet az volt, hogy nem tudnak megegyezni a gyereknevelésben.

De pontosan mennyi gyerkőcöt is nevelnek és kik ők?

Lefogadom, hogy kapásból egyikőtök sem tudja. Az meg főleg homály, hogy Angelina és Brad mennyi gyereket fogadott örökbe és hány csemetéjük született.

válás

Váláskor oda a fele vagyonom? – A házassági szerződés sok vitát megelőz

A házasságkötés fantasztikus dolog, tele vagyunk tervekkel, reményekkel. Közös élet, közös gyerekek, közös az öröm, közös a bánat, közös a vagyon, közös a teher, ami az enyém, az a tied. Na de mi van, ha elválunk? Az anyagiak megosztásáról jobb előre megállapodni. A VOUS jogásza ebben segít nektek.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

Ennyi az annyi

Angelina Jolie-nak és Brad Pittnek összesen hat gyermeke van. Három örökbe fogadott és három saját gyerek: a 15 éves Maddoxot, a 12 éves Paxot és a 11 esztendős Zaharát adoptálták, a közös gyermekeik pedig: a 10 éves Shiloh és a 8 éves ikrek, Knox és Vivienne.

A legidősebb tesó, Maddox Chivan

A ma már 15 éves Maddoxot Angelina Jolie 2002-ben fogadta örökbe, alig 7 hónapos korában. Jolie akkor még Billy Bob Thorton felesége volt, azonban három hónappal az amúgy is nehézkes örökbefogadási procedúra után Angelina és Billy elváltak. Angelina egyedül fogadta örökbe Madet, aki Kambodzsában született. Maddox egyébként a filmipar felé kacsingat, produkciós asszintens volt anyja 2015-ös By the Sea című filmjében, jelenleg pedig együtt dolgoznak egy árvákról szóló dokumentumfilmen.

Forrás:
AFP/ ROBYN BECK

Zahara, a színésznő

2005-ben Angelina újabb árvát vett magához, a hat hónapos Zaharát Etiópiából. Később az örökbefogadáshoz Brad Pitt is csatlakozott. Zahara is beleszagolt már a hollywoodi levegőbe, a Kung Fu Panda harmadik részében szinkronizált.

Forrás:
AFP/SRT

Shiloh Nouve Jolie–Pitt, az első saját gyemek

2006-ban Angelina Jolie világra hozta első közös gyermeküket, Shiloh-t. Annak érdekében, hogy elkerüljék a sajtófelhajtást, Angelina Namíbiában szülte meg a kislányt. Az első babafotókat rekordáron, átszámítva 2 milliárd forintért adták el a People és a Hello! magazinnak. Ezt a pénzt az UNICEF-nek adományozták. Angelina többször nyilatkozta, hogy a kislány igazából fiú akar lenni. Soha sem hord lányos ruhákat és mindig ellopja a pólókat bátyjától, Paxtől.

Forrás:
AFP/ ROBYN BECK

Pax, a fenegyerek

2007-ben újabb gyerkőc érkezett a Jolie–Pitt házba, Pax Thien Vietnámból. Az örökbefogadás a vietnámi törvények miatt nem ment egyszerűen. Állítólag Angelina édesanyja javasolta a Pax nevet, aki 2007-ben meghalt rákban. Angelina szerint Pax igazi fenegyerek, a pletykák szerint őt és Maddoxot szereti a legjobban.

Forrás:
AFP/ ROBYN BECK

Az ikrek, Knox és Vivienne

Ők azok, akiket a szüleik a leginkább rejtegetnek. Rosszindulatú pletykák szerint azért, mert valamilyen ritka betegségben szenvednek. Az ikrek 2008-ban születtek Franciaországban és természetesen az ő első fotójukat is rekordáron értékesítették a szüleik. A befolyt összeget szintén jótékony célra fordították. Vivienne középső neve Marcheline, Angelina édesanyja emlékére.

Amikor Angelina beadta a válókeresetet kérvényezte, hogy az összes gyereket nála helyezzék el, de nem vonná meg Pitt-től a láthatást.

angelina jolie

Több mint „zűrös” élet – Mi a közös Angelina Jolie-ban és József Attilában?

A mentális zavarokon belül a személyiségzavarok kategóriája a legnehezebben megfogható, mert a személyiségzavarosok viselkedése rugalmatlan, nehezen alkalmazkodnak a normális szociális környezethez – azonban erről ők sokszor mit sem tudnak, csak a környezetük szenved elviselhetetlen természetüktől. Igaz ez a borderline, más néven határeseti személyiségzavarban szenvedőre is, akinek állapota nagyon könnyen ingázik a majdnem egészséges és a majdnem pszichotikus között… Kattintsatok ide a folytatásért!

Ajánlott cikkek