Trend

Köldökig sliccelt ruhák, kivillanó testrészek – A legdurvább bugyi nélküli szettek egyenesen a vörös szőnyegről

Míg számos országban a mai napig tilos akár csak a női bokából, arcból bármennyit is láttatni, addig Hollywood kitaposott vörös szőnyegein előszeretettel jelennek meg alulöltözve a világ kedvencei. Ráadásul nem a vállukat, a bokájukat, a lábukat mutogatják előszeretettel. Nem, nem is a dekoltázsukat! A 21. században eljutottunk oda, hogy a dekoltázs már unalmas, a bugyivillantás viszont annál „izgalmasabb”. Már ha ebben a formában izgalmasnak lehet nevezni más elővillanó csupasz „tartozékát”. Pedig a celebek imádják, csinálják, mi pedig csak pislogva nézzük és azt kérdezzük: MIÉRT?

vous - 2016.09.22.
Köldökig sliccelt ruhák, kivillanó testrészek – A legdurvább bugyi nélküli szettek egyenesen a vörös szőnyegről

Habár rögös út vezetett idáig: mára már egy mélyen dekoltált felső és egy térd fölé érő szoknya senkit nem zökkent ki a nyugalmából. A mellek és a combok többé nem a megbotránkoztatás eszközei.

Míg évekkel ezelőtt egy-egy díjátadó után arról szóltak a hírek, hogy épp ki rakta ki a kirakatba a húsboltot, addig mára eljutottunk oda, hogy unalmassá váltak a mellek. Ma már olyan híreken pislogunk, mint hogy Cannes-ban két fiatal modell bugyi nélkül, egy szál semmiben parádézott a vörös szőnyegen. De miért?

kerdojel

Mit gondol egy viselkedéselemző?

A VOUS szakértője, Michaletzky Luca szerint leginkább érdekesnek mondható a jelenség, amivel a világ épp szembenéz:

„A bugyi nélküli megjelenés adhat egy nagy adag érzéki kisugárzást: gondoljunk csak arra az érzésre, hogy van egy kis titkom, amiről senki nem tud, csak én. Az itt említett esetekben azonban mindenki tudja, hogy nincs rajtuk fehérnemű, így egy kicsit csökken a titok, de a határon táncoló szexisség, a meg is mutatom, meg nem is érzés kifinomult erotikája megmarad, épp úgy, mint a Mátyás király mese okos leányának esetében.”

Míg a képernyőkön szeretjük, ha egy színész felvállalja önmagát teljes valójában, addig a vörös szőnyegen – női szemmel – valószínűleg szívesebben nézzük őket talpig estélyiben. Persze lehet mondani, hogy a legtöbb ember prűd, de aki bugyi nélkül érkezik egy nyilvános eseményre, az ne lepődjön meg, ha kritizálják. Ilyen a világ!

Alul semmi! napunk alkalmából íme Hollywood legemlékezetesebb bugyi nélküli szettjei! Annyit hozzátennék, ha szeretnétek ti is hinni abban, hogy kedvencetek nem hagyta otthon az alsóját, akkor gondoljatok arra: biztosan ők is olvasták, hogy hódít a bugyitapasz.

Bella Hadid 

Idén májusban a 21. század egyik feltörekvő modellje botránkoztatta meg a világot. A piros selyemruhán napokig kattogott a sajtó: egyértelműnek tűnt, hogy ez alatt a szabás alatt semmilyen fajta bugyi nem fér el. Napokkal a filmfesztivál után Bella stylistja elárulta: a ruhát egy beépített bodyval látták el, így már érthető, miért nem történt teljes villantás a szél ellenére sem. 

Forrás:
AFP/ALBERTO PIZZOLI

Gwyneth Paltrow

A szőkeség 2013-ban egy premierre választotta ezt a ruhát. Míg a tervezők és stylistok egyöntetűen védték Gwynethet, addig ő maga hozzátette: „megalázva” érezte magát. 

Forrás:
AFP/JASON MERRITT

Rita Ora

Rita Ora nemcsak a zenéjéről, de extrém külsejéről is híres. Hol óriási habos ruhákba bújik, hol tollakkal díszíti magát. Ezek után nem meglepő, ha azt mondjuk: a bugyi nélküli szettek sem hozzák zavarba. A 25 éves énekesnő 2014-ben nem először érkezett a vörös szőnyegre alsónemű nélkül… és valószínűleg nem is utoljára!

Forrás:
AFP/MARK RALSTON

Forrás:
AFP/PASCAL LE SEGRETAIN

Jaimie Alexander

A Thorból ismert Jaimie Alexander korábban és jelenleg is visszafogott eleganciát tükröző stílusáról híres. A Thor premierjére mégis úgy döntött, felrúgja a dress code-ot, kirúg a hámból: így sikerült egy elöl teljesen átlátszó, bugyi nélküli szettben megjelennie.

Forrás:
AFP/ JASON MERRITT

Ciara

A 30 éves énekesnő sem a klipjeiben, sem a díjátadókon nem szereti rejtegetni a testét. A Grammy-díj-átadón viselt ruhájával sem bízott sok mindent az emberek fantáziájára, derékig felslicccelt ruhája szinte mindent megmutatott.

Forrás:
AFP/JASON MERRITT

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez nem éppen szégyellős típus. Jól bizonyítja ezt az is, hogy nem először visel bugyi nélküli estélyiket! Legutoljára Az American Music Awardson, majd a MET-gálán felejtette otthon a feleslegesnek gondolt alsóneműt.

Forrás:
AFP/JASON MERRITT

Forrás:
AFP/ NEILSON BARNARD

Kendall Jenner

Kim Kardashian kishúga jelenleg az egyik legfelkapottabb modell a világon, így nem meglepetés, hogy nem jön zavarba egy kis magamutogatástól. Legutóbbi bugyi nélküli szettje szinte köldökig volt sliccelve és ez őt egy cseppet sem zavarta.

Forrás:
AFP/SONIA RECCHIA

Ééés, akiknek napjaink két legdurvább villantását köszönhetjük

Két olasz modell, Giulia Salemi és Dayane Mello úgy döntöttek, ők bizony mindent, szó szerint MINDENT megmutatnak az idei velencei filmfesztiválon. A villantásnak köszönhetően mára az egész világ ismeri minden porcikájukat.

Forrás:
AFP/ DAVE BEDROSIAN

Forrás:
AFP/ DAVE BEDROSIAN
Ajánlott cikkek