színek

A Pantone szerint ezek lesznek 2017 legtrendibb színei!

Mint ahogy már évek óta, a Pantone idén is megjelentette azt a tíz színt, ami várhatóan dominálni fogja a 2017-es tavaszi divatheteket világszerte. Nos, csajok, megtehetitek a téteket: szerintetek mik lesznek a jövő év legtrendibb színei? 

A dolgot tetőzi az a tény, hogy a Pantone jóslatai általában megállják a helyüket: ha van szemetek az ilyesmihez, ti is pillanatok alatt ki fogjátok szúrni az általuk megjósolt színeket a kifutókon. Tavaly pedig még azt is elhintették, hogy mi lesz 2016 két legtrendibb színe: megsúgom, hogy a rózsakvarcra és a higgadtkékre voksoltak – döntsétek el, hogy igazuk volt-e.

Persze az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy a Pantone jóslatai nagyon is befolyásolják a divattrendeket, sőt, még a lakberendezési trendeket is: 2016 egyik színe, a rózsakvarc például mindenhol ott volt idén a bútoroktól kezdve a cipőkön át az épületekig.   

Ebben az évben a lista határozottan diszkrét, ugyanis számos matt szín szerepel rajta, mint például a mogyoró, de azért feltűnik egy-egy alapszín is, mint mondjuk a kankalinsárga. Most pedig vessünk egy pillantást arra a 10 színre, ami valószínűleg mindannyiunk életét befolyásolni fogja 2017-ben:

Mogyoró
Mogyoró
Forrás:
Pantone
Keki
Fodros kel
Forrás:
Pantone
Pink Yarrow
Cickafark rózsaszín
Forrás:
Pantone
Spenót
Spenót
Forrás:
Pantone
Halványrózsaszín
Halványrózsaszín
Forrás:
Pantone
Felhő kék
Felhőkék
Forrás:
Pantone
Matt piros
Mattpiros
Forrás:
Pantone
Lápisz kék
Lápiszkék
Forrás:
Pantone
Kankalin sárga
Kankalinsárga
Forrás:
Pantone
Niagara kék
Niagarakék
Forrás:
Pantone

Na, ezekre tippeltetek?