Egyéb kategória

Házaspár plusz idegen szobatársak egy tető alatt? Létezik!

Az élet olyan egyszerű, nem? Találkoztok valakivel, összeházasodtok, és máris bebútoroztok együtt csak ketten valahová, nem? Nos, nem, ez sajnos csak ideális esetben van így, az élet ennél sokkal komplikáltabb.

vous - 2016.09.24.
Házaspár plusz idegen szobatársak egy tető alatt? Létezik!

Sokan ugyanis költséghatékony okokból házaspárként is szobatársakkal élnek, lévén, hogy így könnyebb spórolni. Máskor a még önállósulatlan családtag fészkelődik be a családi idillbe még a saját gyerek előtt, szóval, nem olyan egyszerű ez, na. Íme néhány nő, akik a Women's Health magazinnak vallott arról, hogy milyen ez az édeshármas vagy éppen édesnégyes, ha megtörténik. Márpedig megtörténik.

Laurának például nagy mázlija volt, hogy egy ilyen tündéri férjet választott magának. A srác ugyanis egy évig hozzá és a három barátnőjéhez költözött. Együtt vacsoráztak minden este, és együtt tévéztek. Hogy mi az, ami miatt működött a dolog?

Minden este nyolc után becsuktuk a szobánk ajtaját, és egymással foglalkoztunk. Heti kétszer pedig szerveztünk külön programot.

Forrás:
pexels

Liz és a férje négy évig laktak együtt másik három emberrel. Noha összességében pozitív élménynek tartják ezt a négy évet, nem akarnak újra így élni, pedig sok pluszt kaptak a lakótársaktól.

Voltak egyedülálló lakótársaink, akik irigyek voltak a kapcsolatunkra. Ez még jobban összehozott bennünket.

– vallják. Lisa és férje lakásába a férje húga költözött be egy kis időre. Nem sok magánéletük maradt, így szabályokat hoztak. Néha elmentek randizni, néha a férj húga ment el aludni egy barátjához. Persze, együtt is szerveztek prgramokat, ami megerősítette a családi kötelékeket. Ennek ellenére Lisa is azt mondja, hogy jobb inkább kettesben élni.

Néha, mikor ismét hozzánk költözik, arra gondolok, hogy jobb lenne egy sokkal nagyobb lakás.

Dorcia a férje mellé egy párt is kapott a közös lakásba, ráadásul a fiú a férje testvére volt. A baj csak az volt, hogy a srác és a barátnője, noha főztek, semmit sem takarítottak el maguk után. Mivel a férj sosem szólt emiatt, Dorcia takarított mindenki után. Nyolc hónappal később, mikor a szerelmesek kiköltöztek, az újdonsült feleség megkönnyebbült.

Végre nem éreztem úgy, hogy versenyeznem kell a férjem testvérével, és tudtunk spórolni is.

Nektek van hasonló élményetek?

Ajánlott cikkek