Egyéb kategória

Ettől tátva maradt a szánk: itt a hipnotikus mágneses arcmaszk

Nehéz a nők élete. A korral előrehaladva egyre több minden miatt kell aggódni: túl ragaszkodóak a kilók a lassú anyagcsere miatt, rendszeresen kell festetni a hajatokat, és persze jöhet mindenféle anti-aging procedúra, ami elhiteti a világgal, hogy még mindig frissek és üdék vagytok, mert az arcotok olyan feszes, mint a babapopsi.

vous - 2016.09.25.
Ettől tátva maradt a szánk: itt a hipnotikus mágneses arcmaszk

Szerencsére erre rengeteg házi kence van, köszönhetően az olyan természetes összetevőknek, mint a sheavaj vagy a kókuszolaj. Emellett persze külön iparággá nőtte ki magát a fiatalítás biznisze, ami legalább azért jó, mert érdekes dolgokat találnak fel, amin lehet álmélkodni. Ott van mindjárt a botox, tudtátok, hogy izzadásgátlásra is jó?  

A legújabb őrület azonban, amitől tátva maradt a szám, a mágneses arcmaszk, amivel Lucy Hale és Kim Kardashian kozmetikusa, Harold Lancer rukkolt elő. A cuccból négy darab majd' hetvenezer forintot kóstál, viszont legalább rendkívül látványos. Elsőre ugyan szimpla szürkeagyagos maszknak tűnik, ám nem az. Retinsavat tartalmaz, ami serkenti a bőr kollagéntermelését, és vasban gazdag ásványi anyagot, ami reagál a mágneses vonzásra. 

A kencét fel kell kennetek, tíz percig hagynotok kell hatni, majd egy mágneses pálcával kell köröznötök a bőrötök felszínén, ami leszedi a maszkot az arcotokról. És ez az egész pont ettől lesz hipnotikus! A folyamat ugyanis a fizikaórák kísérleteit idézi, amikor vasreszelékkel és mágnessel hoztatok létre különféle formákat. Megvan az emlék? Na, ez pont olyan, de nézzétek csak meg élesben!

Objektum doboz

A kezelés után a bőrötök puha, hidratált és selymes lesz az amerikai Cosmopolitan szerint.

Ajánlott cikkek