Egy kis romantika: tavaszi randiötletek a szabadban

Az 5 legromantikusabb nászúttipp, ha olasz hangulatra vágytok

Most lesz az esküvőtök, és romantikus nászútban gondolkoztok? Nos, akkor ne keressetek tovább, egyértelmű, hogy a romantika országába, Olaszországba kell mennetek! Íme, az ország ötpontos nászutas listája!

Róma

Róma most egyébként is olcsóbban elérhető város, ha repülővel szeretnétek eljutni oda. A Colosseum, a Trevi-kút és a város utcái garantáltan emlékezetes nászutat ígérnek nektek. Míg napközben bejárjátok a történelem nyomait Rómában, addig este egy hamisítatlan olasz pizza mellett élvezhetitek egymás társaságát. Finom bor, finom gasztronómia, mesés környezet. Mi kell még?

Objektum doboz

Toszkána

Ha romantikus környezetre, finom ételekre, igazi dolce vitára vágytok, akkor Toszkána csodálatos célja lehet nászutatoknak. Autóval akár több várost is bejárhattok, Firenze, Siena, San Gimignano és Pisa csak rátok vár, ide bátran elbújhattok a világ szeme elől édeskettesben. Ha nem bírjátok a várakozást, akkor süssétek meg addig ezt a toszkán finomságot!

Objektum doboz

Velence

Kihagyhatatlan élmény Velencét körbejárni. A Sóhajok hídján kötelező csókot váltanotok, a szűk utcácskákon együtt andalognotok, és rácsodálkozni a sokféle festményre és maszkra, ami nélkül Velence nem Velence. A galambetetéssel csak csínján, nehogy madáreledel legyen belőletek!

Objektum doboz

Bibione és más üdülővárosok

Ha szimplán hassüttetésre vágytok, akkor irány az olasz tengerpartok egyike! Bibione közismert üdülőváros, cserébe megkapjátok a tengerparti pihentető nyaralás minden mozzanatát: koktélozás a bárban, pizzaevés a teraszon, nem beszélve a hangulatos, nyüzsgő éjszakáról, ahol táncra perdülhettek!

Objektum doboz

Verona

Mi lehet romantikusabb annál, mint felkeresni Rómeó és Júlia történetének helyszínét? A város maga a szerelem, ahol bármi megtörténhet. Egy egész kor elevenedik meg majd előttetek a színes házakkal és az elmaradhatatlan spalettákkal.

Objektum doboz

Apropó, minden papír legyen nálatok, nehogy így járjatok!