Egyéb kategória

Újra találkozhatott az idős szerelmespár, akiket különböző otthonban kezeltek

El tudjátok képzelni, milyen érzés lehet az, ha elválasztanak attól az embertől, akivel 62 éveg együtt éltetek szerelemben és boldogságban? Ennek az idős párnak ezt kellett átélnie.

vous - 2016.09.26.
Újra találkozhatott az idős szerelmespár, akiket különböző otthonban kezeltek

Ebbe a helyzetbe került ugyanis Anita és Wolfram Gottschalk, egy idős pár, akik arra kényszerültek, hogy két külön otthonban ápolják őket – írja a Hello Giggles. A pár azonban most újra találkozhatott. A szívszorító videó a könnyes találkozásukról vírusként terjedt az interneten, már több mint 150 000-en megnézték.

öreg kéz

Szerelem a koncentrációs táborban: egy idős házaspár kapcsolatának különleges története

A következő történet bizonyíték arra, hogy az igaz szerelem még a legborzasztóbb körülmények között is ránk találhat. Ismerjétek meg a 93 éves Sigi és a 91 éves Hanka Siegreich love storyját, akik egy koncentrációs táborban szerettek egymásba. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatjátok el!

Azonban ahhoz, hogy találkozhassanak, nem könnyű utat jártak be. Wolfram ugyanis a demencia korai szakaszában szenved, a közelmúltban pedig limfómát diagnosztizáltak nála. Anitának ezért 40 percet kellett utaznia, hogy láthassa. Unokájuk, a 18 éves Ashley ezért a nap 24 órájában a párral törődik. Most azonban sikerült elérnie, hogy Wolfarm oda költözhessen, ahol Anita is él. Nézzétek csak, mennyire örültek egymásnak!

Zsepiket elő!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek