Egyéb kategória

Dobjatok el mindent: megérkeztek a szivárvány színű unikornistorták!

Pont amikor már úgy éreztük, hogy a tortaevés nem lehet ennél vonzóbb, egy cukrászpáros megalkotta a lehetetlent: összehozták a tortát és kedvenc képzeletbeli állatkánkat, az unikornist. Az pedig, hogy a süti szivárvány színekben pompázik, már csak hab a tortán. 

vous - 2016.09.28.
Dobjatok el mindent: megérkeztek a szivárvány színű unikornistorták!

Egy megpi nevű Reddit-felhasználónak köszönhetjük, hogy bevezetett bennünket az ehető szivárványok és unikornisok világába. Persze nem egészen úgy, ahogy elsőre elképzeltük, de még így is táncot lejtünk örömünkben a csodás finomságok láttán. Ezek a torták nem unikornis formájúak, hanem még ennél is modernebbek, ugyanis aranyszínű mázzal bevont unikornisszarvak állnak ki az egyébként hagyományos, kerek tortából. Nem tudjátok elképzelni? Érthető, segítek:

Objektum doboz

A torta egyébként állítólag pont olyan fincsi, mint amilyen gyönyörűen fest. A cukrász elárulta, hogy a rétegek mascarponés krémből készültek, amik a szivárvány minden színében pompáznak, a tetejére pedig olvasztott fehércsoki és színes cukorkák kerültek.

Most, hogy már mi is tudjuk: az unikornistorta létező dolog, ennyi nem volt elég, mások alkotásait is látni akartuk – és megosztjuk veletek is. Kiderült, hogy rengeteg lehetőségünk van a misztikus egyszarvút a tányérunkra csempészni, ezekkel a szuper színekkel pedig még a legunalmasabb gyerekparti is feldobható. Nézzétek ezeket az ehető műalkotásokat:

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Akadt, aki nem bírta ki unikornismarcipán nélkül    

Objektum doboz

Ez a cukrász pedig egy egész szivárványt a tortájára faragott

Objektum doboz

Objektum doboz

A kevésbé bevállalósak csak az unikornist színezték be 

Objektum doboz

Végül pedig egy kis emlékeztető, hogy unikonisok az esti égen is feltűnhetnek…

Objektum doboz

Csajok, mit gondoltok az unikornistortákról? 

Ajánlott cikkek