Egyéb kategória

OMG! Eddig mindannyian rosszul használtuk a csillámos körömlakkot

A csillámos körömlakk leginkább gyerek- és tinikorunkból derenghet, azonban pár éve már reneszánszát éli, illetve élné, ha jól tudnánk használni.

vous - 2016.09.29.
OMG! Eddig mindannyian rosszul használtuk a csillámos körömlakkot

Lefogadom, eddig mindegyikőtök csalódott, amikor csillámos körömlakkhoz nyúlt. Rákentünk a körmünkre a kis ecsettel, azonban a körmön csak hébe-hóba lett csillám. Na, igen, mert nem jól használtuk. 

köröm

A manikűr legnagyobb mumusa: így ápoljátok a körömágyatokat

A legszebb manikűrt is könnyen tönkreteheti a repedezett körömágy látványa. Valamint nemcsak esztétikailag csúnya, hanem rettentő fájdalommal is járhat, ha nem kezelitek időben. De tudjátok, mit, inkább előzzétek meg a jelenséget!

Szerzőnk, Adi egy korábbi cikkét ITT találjátok!

Kelli Marissa vlogger azonban most mindannyiunk szemét felnyitja egy videóban. Megmutatja, hogyan kell helyesen felkenni a csillámos lakkokat!

Amire szükségetek lesz:

  • egy csillámos körömlakk
  • átlátszó körömlakk (fedőlakk)
  • akármilyen szivacs

A művelet egyáltalán nem bonyolult. Kenjetek egy réteg átlátszó körömlakkot a körmötökre, majd a szivacs sarkába kenjetek a csillámos lakkból. Most a jön a varázslat! A már csillámos szivacsot pedig nyomkodjátok a körmötökre.

Segítségül nézzétek meg a videót!

Objektum doboz

 Kelli a videóban folyékony latexet ken a körmei köré, azonban ha nincs ilyenetek, akkor is el tudjátok készíteni az igazi csillámos manikűrt.

Ajánlott cikkek