Egyéb kategória

A Trónok harca két legjobb arca az életben is együtt lóg, mi pedig odavagyunk!

Trónok harca hatodik évadának két legszerethetőbb karaktere legnagyobb meglepetésünkre a forgatási szünetekben is eltölt egymással némi időt, mi pedig egyszerűen nem tudunk betelni ezzel a párossal!

vous - 2016.09.29.
A Trónok harca két legjobb arca az életben is együtt lóg, mi pedig odavagyunk!

A Trónok harca legfrissebb évadában sok támadás érte Északot és azon belül is az újonnan visszafoglalt Stark-birodalmat, Derest. A hatodik évadban két meghatározó alakja is volt Észak védelmének Jon Snow hercegen és Sansán kívül: az egyik egy vad, a másik pedig egy kislány, akitől mind tanulhatnánk némi határozottságot.

Kristofer Hivju, aki a sorozatban Tormundot alakítja és akiért a végső csatában nagyon is reszkettünk, nemrég olyan Instagram-képet osztott meg, ahol nem mással lóg, mint új kedvenc női karakterünnkel, Lyanna Mormonttal, mi pedig egyszerűen odavagyunk ettől a párostól – akkor is, ha megérkezett a tél.

Objektum doboz

Azon kívül, hogy elolvadtunk a képtől, erősen reménykedni is kezdtünk, hogy a két karakter hamarosan közös jelenetben fog mutatkozni a képernyőn. Ez pedig végül is teljesen logikus, hiszen lehet, hogy Cercei ül a vastrónon, de az évad királynője határozottan Lyanna volt, amikor 62 katonájával nemcsak Sansáékat, hanem minket is levett a lábáról.

Hivju egyébként a kép alatt azt írja a Lyannát alakító Bella Ramsey-ről:

Nemcsak szuper jó fej, hanem egy zseniális színész is mindössze 11 évesen! Azt nem árulhatom el, hogy fognak-e találkozni a karaktereink a következő évadban, de azt igen, hogy van miért várnotok a Trónok harca 7. évadát! 

És ha mindez nem lenne elég, ez a kép alapot adhat egy olyan rajongói teóriának is, ami mostanában futótűzként terjedt az interneten: eszerint ugyanis Tormund Lyanna igazi apja! Hogy mi? Igen, néhány rajongó úgy gondolja, hogy Tormund ejtette teherbe Lyanna anyját, Maege Mormontot, aki Robb Starkért harcolva halt meg. Habár ezt csak a könyv említi, de Maege-re lány medveként hivatkoztak, Tormund pedig a The Watchers on the Wall című epizódban beszél arról, hogy egy Shiela nevű lány medvével hált. Lehetséges volna, hogy tiszteletből hallgatta el a nő igazi nevét?

Objektum doboz

Azt hiszem, egyel több okunk van várni a Trónok harca hetedik évadát! 

Ajánlott cikkek