Trend

5 házi hajpakolás, ami tényleg csodákat művel a száraz tincsekkel

A tördezett, száraz hajatok már titeket is az őrületbe kerget, de nem akartok az ollóért nyúlni? Megmutatjuk, hogyan varázsoljatok magatoknak fényes, erős hajat plusz kiadások nélkül!

vous - 2016.09.30.
5 házi hajpakolás, ami tényleg csodákat művel a száraz tincsekkel

Hajpakolást készíteni nem nehéz, nem igényel semmilyen különleges tudást és még az időtökből sem vesz el sokat. Tegyetek fel egyet minél előbb az Allwomenstalk pakolásai közül, hogy a hajatok újra a régi fényében ragyoghasson!

Objektum doboz

  1. Kókuszos pakolás

A kókusz gazdag fehérjében, B- és C-vitaminban, káliumban, vasban és cinkben is, ezért ennél jobb összetevőt nem is találhatunk, ha a száraz haj ápolásáról van szó!

Vegyetek egy üveg extra szűz kókuszolajat és alkalmazzátok, mikor a hajatokra ráfér a törődés.

Használjátok a töredezett hajrészeknél, majd tegyetek a hajatokra egy törölközőt és hagyjátok rajta 15–20 percig. Utána csak egyszerűen öblítsétek le és használjatok balzsamot, ahogy mindig szoktátok.

     2. Mézes, olívaolajos hajpakolás

Lehet, hogy furcsán hangzik, de a méz fantasztikus dolgokat tud művelni a bőrötökkel és a hajatokkal is. Az olívaolaj pedig már szinte alapkellék a szépségápolásban.

4 evőkanál mézet és 6 evőkanál olívaolajat keverjetek össze és tegyétek fel a hajatokra. Fedjétek be egy műanyag szatyorral és hagyjátok, hogy a tincseitek 15–30 percen keresztül élvezzék a kényeztetést. Utána jöhet az öblítés és a balzsam.

Forrás:
pixabay.com

     3. Tejes, mézes hajpakolás

Ez a hajpakolás az ókorban még luxusnak számított, de ma már bármelyik nő használhatja, amikor csak kedve van.

Fogjatok egy bögre langyos tejet és tegyetek hozzá két evőkanál mézet. Hagyjátok, hogy felolvadjon benne, keverjétek össze és öntsétek a hajatokra úgy, hogy mindenhova jusson! Hagyjátok rajta egy órán keresztül, majd jöhet a szokásos hajmosás és az azt követő rituálé.

     4. Avokádós, olívaolajos, mézes hajpakolás

A következő pakolás a listánkon a legjobb természetes összetevőkből áll össze: avokádóból, mézből és olívaolajból.

Pépesítsetek össze egy friss avokádót, majd adjatok hozzá egy evőkanál mézet és egy evőkanál olívaolajat. Jól keverjétek őket össze, majd tegyétek a hajatokra és fedjétek le egy műanyag zacskóval. Hagyjátok rajta 20 percig, aztán öblítés!

    5. Majonézes hajpakolás

Próbáltatok már majonézt tenni a hajatokra, hogy az visszanyerje természetes nedvességét? Ha nem, akkor érdemes adni neki egy esélyt!

Csak simán fogjátok a majonézt és kenjétek rá a hajatokra. Hagyjátok hatni 15–20 percet, majd egy alapos hajmosás és készen is vagytok!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek