Egyéb kategória

5 vicces szitu, amit azok a szerelmesek ismernek, akik nem romantikus lelkek

Kiskorunk óta a nagy szerelmről álmodozunk, meg a rózsaszín ködről. Aztán megtaláljuk a tökéletes pasit, akivel minden jó. Csak egyetlen bökkenő van – ami számunkra nem jelent akadályt, csak mások néznek furcsa szemmel ránk –, nem vagyunk romantikus alkatok.

vous - 2016.09.30.
5 vicces szitu, amit azok a szerelmesek ismernek, akik nem romantikus lelkek

A tökéletes pasi oldalán lenni mindennél felemelőbb. Nem is kell a boldog párkapcsolathoz más: csak ti meg a nagy Ő. Együtt vagytok, jól érzitek magatokat. Ám amikor felmentek a közösségi oldalakra, szembe jön veletek a valóság: mások is boldog párkapcsolatban élnek és ezt folyamtosan az arcotokba tolják. Ti mégsem éreztek irigységet? Hát, pont azért, mert nektek nincs is szükségetek ekkora nagy romantikára. Anélkül is jól érezhetitek magatokat valakivel. 

Ugye, ismerős? Most hozzátok szólunk, lányok, akik romantika nélkül is teljesek vagytok a párkapcsolatotokban.

Virág ide, virág oda, de minek???

Persze, nők vagyunk, örülünk, ha a születésnapunkra vagy az évfordulóra kapunk egy szép csokor virágot a párunktól, de teljesen fölösleges, hogy minden héten meglepjen minket egy pár szállal. Nem azzal fogja kimutatni a szeretetét a pasi, hogy állandóan vásárol valamit. És különben is szegény virágokat így megöljük, hiszen pár nap múlva elhervadnak és már landolnak is a kukában.

Objektum doboz

Tökéletes randi? Inkább együnk pizzát!

Amíg azt látjátok, hogy az ismerőseitek különböző drágábbnál drágább éttermekbe járnak, addig ti annak örültök, ha végre otthon vagytok, rendeltek egy családi pizzát – két személyre – és egy üveg bor vagy sör mellett megeszitek otthoni ruciban. Ne aggódjatok, nincsen veletek probléma. A pizza jó, nagyon jó dolog!

Objektum doboz

A romantikus wellnesshétvége elbújhat az otthoni lazulós hétvége mellett

Persze, értjük, hogy mennyire jó érzés, amikor elmentek egy hétvégére és csak annyi dolgotok van, hogy pihenjetek és szeressétek a másikat. Meg 6231 fotót megosszatok róla az ismerőseitekkel. De sokkal jobb egy hétvége, amikor otthon lehuppantok a kanapéra és társasoztok egyet vagy benyomjátok az X-boxot. Nemcsak a pénztárcátok örül neki, hanem a pasitok is, hogy ennyire jó fej barátnője van.

Objektum doboz

Szelfik és romantikus fotók mindenhol

Az emlékeket néha meg kell örökíteni, hogy ha már az emlékezetünk megkopik, akkor is megmaradjanak a jó dolgok. De miért kell mindent egyből lefotózni és feltolni a közösségi oldalakra és szivecskékkel elárasztani mindent? Ettől vajon elhiszik az emberek, hogy tényleg szeretitek egymást?

Objektum doboz

A pillanat, amikor az internet mélybugyraiból előhalásszátok a legszörnyűbb poénokat és azon nevettek 

Amíg mások cuki fotókat küldözgetnek egymásról üzenetben, és hatszor elmondják, hogy szeretik egymást mindennél jobban, addig ti a legszörnyűbb és legfárasztóbb poénokat külditek egymásnak? Nem kell aggódni, a ti kapcsolatotok is teljesen normális. Nincs is jobb annál, amikor együtt nevettek valamin.

Objektum doboz

+1 kivétel, ami akkor is jólesik, ha nem vagytok romantikus lelkek

Kétfajta ember létezik: a romantikus és a nem romantikus. De az esti lefekvésnél, amikor egymáshoz bújtok és jóéjtpuszit adtok egymásnak, nincs is jobb. Nem kell ide romantikus lélek, hogy tudjuk, a másik szeret minket és mi is viszontszeretjük őt.

Objektum doboz

Ne feledjétek, lányok: nem attól lesz boldog egy párkapcsolat, ha követitek a romantikus kliséket!

Ajánlott cikkek