Egyéb kategória

Kapcsolódjatok össze a bennetek élő jedivel! Az intuíció ott van bennetek is!

Az intuíciót, mint olyat, sokan kamunak tartják, pedig az igazság az, hogy létezik, csak elnyomjátok. Éreztétek már úgy, hogy egy kis hang csiklandoz benneteket belül? Vagy hallottatok valamit, egy kósza gondolatot, de egy fejrázással elhessegettétek? Nos, az pont az volt!

vous - 2016.10.02.
Kapcsolódjatok össze a bennetek élő jedivel! Az intuíció ott van bennetek is!

A megérzésed egy létező valami, ami annyira finom, hogy ha a rohanó hétköznapokban nem figyeltek rá, halk cincogássá válik. Ne hagyjátok azonban elsikkadni, hiszen a belső hangotok megbízható társ, ha hagyjátok, hogy előtérbe kerüljön. Íme pár trükk a mindbodygreen szerzője szerint, ami segít életet lehelni a haldokló megérzésetekbe.

Kövessétek az ösztöneiteket!

Azaz amikor késztetésetek támad valami másra, és megérzitek azt a bizonyos kisördögöt a vállatokon susogni, akkor ne hallgattassátok el. Tudatosítsátok, hogy az elmétek, a belsőtök üzen, adjatok esélyt neki. Ha így tesztek, legközelebb könnyebben felismeritek majd.

Álljatok meg!

Tudom, millió dolgotok van, de szerezzetek magatoknak pár üres percet, amikor csak ültök a teátok vagy a kávétok felett, és semmin sem gondolkodtok. Meg fogtok lepődni, hogy a gondolataitok milyen zajosak. A ti dolgotok az, hogy ezeket a gondolatokat rendszerezzétek, mert akkor sokkal jobban megértitek önmagatokat, és azt is, hogy mit szeretnétek igazán. Néha csak ezen múlik egy éles váltás az életetekben, ami elhozza számotokra a boldogságot, legye az a szerelem vagy az álommeló.

Forrás:
iStock

Félre a negatív gondolatokkal!

Ne legyetek szkeptikusak! Az intuíció spektruma széles, és mindenki másképp érzékeli! Van, aki hangot érzékel, van, aki képeket lát, más érzéseket, benyomásokat tapasztal. Olvassatok utána a témának, így könnyebben megismeritek a saját működéseteket. Azonban ha ennek esélyt sem adtok, ne várjátok, hogy segítsen benneteket.

Ne féljetek kockáztatni!

A megérzéseitek néha olyan hajmeresztő dolgokat súgnak, amikhez bátorság kell. Rémisztő lehet felmondani a munkahelyeteken és rémisztő lehet belevágni egy vállalkozásba, de higgyétek el, a megérzéseitek nem csalnak!

Ne legyetek türelmetlenek!

Néha lehet, hogy csak az a dolgotok, hogy várjatok a megfelelő időre. Lehet, hogy a megérzésetek azért hallgat, mert most erre van szükségetek. Hányszor voltatok már úgy, hogy semmi különös nem történt az életetekben, vártátok az útmutatást, de semmi sem történt? Emlékeztek, hogy mit tanultatok az alatt az idő alatt? Az biztos, hogy megtanultatok a jelenben élni.

Ajánlott cikkek