rúzs smink púder ecset

Meglepő, de működik: így kezeljétek a rúzstól száraz ajkakat!

Semmi sem tudja úgy bearanyozni a napunkat, mint egy mélyvörös árnyalatú rúzs. A gond a viselésével az, hogy gyakran kiszárad, kicserepesedik tőle az ajkunk. A jó hírem, hogy nem kell leszoknotok a rúzs használatáról: mutatok egy tuti trükköt, ami megoldja a száraz ajkak problémáját!

Ha a vörös – vagy tulajdonképpen bármilyen színű – rúzs hozzátartozik a napi sminkrutinotokhoz, és már azt is kitanultátok, hogyan ne kenődjön el, tényleg csak egyetlen dolog maradhat, ami gondot okoz nektek a rúzsozással kapcsolatban: a száraz vagy kicserepesedett ajkak.

A PureWow segítségével azonban most megosztok veletek egy tuti tippet, hogy ezzel se legyen több problémátok: ráadásul nem fog hozzá kelleni más, mint egy eldobható műanyag kesztyű és a kedvenc szemápoló krémetek!

Forrás:
Pixabay

Ezt kell tennetek a száraz ajkak ellen:

  1. Eresszetek a műanyag kesztyűre meleg vizet!
  2. Söpörjetek le róla minden vízcseppet, majd vegyétek fel!
  3. Tegyetek egy adag szemápoló krémet a mutatóujjatokra, és körkörös mozdulatokkal dörzsöljétek az ajkatokba!
  4. Ha beitta az összes krémet, rúzsozzátok ki magatokat szokás szerint! 

És hogy ez a trükk miért működik? A szemápoló krémek rendszerint dugig vannak hidratáló összetevőkkel, de mégis sokkal kevésbé zsírosak, mint bármelyik balzsam, éppen ezért végeredményképpen puhább, és nem utolsósorban hosszabban tartó rúzsos ajkakat kaptok!

Próbáljátok ki ti is, csajok!