Egyéb kategória

Akikbe mindannyian szerelmesek voltunk: a ’90-es évek szívtiprói

A '90-es évek elején, közepén és végén is még mindig túl fiatal voltam a pasizáshoz, így csupán az emlékeimre hagyatkozhatok, ha a kor szívtipróiról van szó. De ne aggódjatok, a memóriám zseniális, így készült egy ultimate '90-es évek szívptiprói lista.

vous - 2016.10.04.
Akikbe mindannyian szerelmesek voltunk: a ’90-es évek szívtiprói

Nagyon sokszor írtunk már nektek '90-es évek témában. Nem véletlenül. Mivel nekem erre az időre esett a gyerekkorom, így igazán édes emlékeim vannak abból az időből. A pasizáshoz akkor még igencsak fiatal voltam, de azért nekem is volt kedvencem a Backstreet Boysból és tudtam, hogy ki az a Leonardo DiCaprio.

Mivel majdnem minden lehetséges módon összeszedtük már a '90-es évek legendáit, jöjjön egy pasilista, kik rabolták el akkoriban a szívünket!

Kezdjük a legrelevánsabbal: Leonardo DiCaprio

Leo ekkoriban még csak bontogatta a szárnyait. Olyan filmekben láthattuk, mint a Gilbert Grape, Johnny Depp oldalán, az Egy kosaras naplója, a Gyorsabb a halálnál, és a '90-es évek végén a Romeó és Júlia. Aztán jött a Titanic és Leo mindenki pasija lett.

Forrás:
HAL GARB / AFP

Ethan Hawke

Bulvárimádóként ciki, de nekem csak az Angelina Jolie-val közös Életeken át című filmből rémlik Ethan Hawke. Viszont a nálam tájékozottabbak már beleszerethettek a A Newton fiúk, a Szép remények, valamint a Mielőtt felkel a Nap című filmekben.

Forrás:
DOUG KANTER / AFP

Devon Sawa

Szerintem az ő neve csak keveseknek mond valamit. Devon volt Casper a Casper című filmben Christina Ricci oldalán. Később egyébként láthattátok a Végső állomás című filmben is.

Forrás:
Kobal / The Picture Desk

Joshua Jackson

Joshua Jacksont a Kerge kacsák című filmben ismerte meg a viág, később persze már haverja volt Dawsonnak is.

Forrás:
Amanda Edwards /AFP

Ryan Phillippe

Tudom, mit tettél tavaly nyáron. Ó, igen, az akkor tinihorror ma már igazi klasszikusnak számít. A filmben feltűnt az összes akkor menő fiatal sztár. Sarah Michelle Gellar, Freddie Prinze Jr., Jennifer Love Hewitt és természetesen Ryan Phillippe. Aztán jött a Kegyetlen játékok, ahol Ryan megtalálta a ma már exfeleségét, Reese Witherspoont. Senki sem tudott úgy nézni, ahogy Ryan. 

Forrás:
Melissa Moseley / Kobal / The Picture Desk
Ajánlott cikkek