Egyéb kategória

Kiderült, mit csináltak a fegyveres rablók Kim Kardashiannal

Kim Kardashiant vasárnap este rendőrnek öltözött, fegyveres férfiak rabolták ki Párizsban, a szállodai szobájában. Azt már tudtuk, hogy több millió dollár értékben loptak el tőle ékszereket, most viszont az is kiderült, hogy milyen durva dolgokat tettek vele a férfiak rablás közben.

vous - 2016.10.04.
Kiderült, mit csináltak a fegyveres rablók Kim Kardashiannal

Kiderült, hogy Kim Kardashiant nem kettő, hanem öt rendőrnek öltözött fegyveres férfi rabolta ki a saját szállodai szobájában, Párizsban. Az eset érthető módon megviselte lelkileg, de egyébként jól van, a támadók nem bántották – áll a celeb sajtósának közleményében. Férje, Kanye West éppen New Yorkban koncertezett, mikor meghallotta, mi történt feleségével. A koncertet azonnal leállította és magángépével Párizsba utazott.

De mi történt pontosan Kimmel?

Kim az ágyában feküdt, de azonnal kiugrott, mikor meghallotta, hogy férfiak rohannak felfelé a lépcsőn, de a telefonját elvették tőle. Hallotta, hogy a francia nyelvű rablók folyamatosan azt ismétlik, hogy „gyűrű, gyűrű”, így rájött, hogy valószínűleg a 20 karátos gyémántgyűrűjét keresik. Kimet megkötözték, majd a fürdőszobába zárták, a sztár végig attól rettegett, hogy a rablók megerőszakolják – írja a Daily Mail.

Forrás:
Angela Weiss / AFP

A barátja, Simone Harouche a földszinten aludt. Mikor meghallotta a támadókat, bezárkózott a fürdőbe és hívta Kim testőrét, aki épp Kim testvéreivel, Kourtney-val és Kendall-lel volt egy szórakozóhelyen. A testőr két perccel azután érkezett, hogy a rablók elmenekültek, úgy látta, Kim jól van, de nagyon megijedt. Kim gyermekei, North és Saint nem érintettek a rablásban. 

Azóta Kim és Kanye már hazautaztak, de Kim ujján nem volt rajta a 4,5 millió dolláros gyűrűje.

Ajánlott cikkek