Egyéb kategória

Csücsörítés helyett újabb borzasztó trend kering az Instagramon

Mikor már végre kezdenek elfelejteni csücsöríteni a lányok a közösségi oldalakra feltett fotóikon, akkor jön valami újabb borzalmas trend.

vous - 2016.10.05.
Csücsörítés helyett újabb borzasztó trend kering az Instagramon

Kacsákból halakká változnak mostanában a csajok az Instagramon. Vége a csücsörítésnek, ugyanis mostanában a haltátogás a nagy divat a közösségi oldalakon. Nem értem. Biztosan van egy réteg, (tudom, hogy van, régen én is ide tartoztam), ahol ezek a képek az etalon, de az a réteg nem jó réteg, higgyetek nekem. És ahogy anyukánk mondaná: a normális fiúknak ez tuti, hogy nem tetszik. Ebben is igazuk volt.

szelfi

A legnagyobb hibák, amiket elkövetünk szelfizés közben

Szelfivel kelünk, szelfivel fekszünk, úgy gondoljuk, hogy profin elsajátítottuk minden csínját-bínját, pedig nagyon tévedünk! Lépjünk túl azon, hogy a szelfi ciki-e, vagy sem, mert teljesen mindegy, mivel mindannyian csináljuk, csak a kevésbé bátrak nem teszik közzé a közösségi oldalakon.

Egy korábbi cikkünket ITT találjátok!

Szóval a lányok a képeken résnyire nyitják a szájukat és úgy csinálnak, mint a halak, amikor tátognak. Valószínűleg ezt azért csinálják, hogy szexinek tűnjenek és kívánatosnak. Szerintem egy nő nem ettől lesz az!

Nézzétek!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Hogy mi se maradjunk ki, mi is kipróbáltuk a haltátogást

 Komolyan…

Forrás:
vous.hu

… majd még komolyabban!

Forrás:
vous.hu

Kérlek, lányok, ti ne kövessétek ezt a borzalmas trendet! Inkább mosolyogjátok tele az Instát!

Ajánlott cikkek