Egyéb kategória

Imádjuk! Ezt a képet küldte férjének a nő, miután az bugyis fotót kért tőle

A férfiak nem mindig tudják kivárni azt, hogy hazatérjenek a munkából és élőben csodálhassák meg gyönyörű párjukat, ehelyett már délelőtt azzal ostromozzák őket, hogy küldjenek egy fehérneműs képet magukról. Egy nő megelégelte ezt, a válasz pedig egyszerűen zseniális lett.

vous - 2016.10.06.
Imádjuk! Ezt a képet küldte férjének a nő, miután az bugyis fotót kért tőle

Megkértem a feleségemet, hogy küldjön egy képet, amin fehérneműben van. Ez az, amit küldött.

– írja egy MWolverine nevű Reddit-felhasználó, aki a közösségi oldalon egy fotóval bizonyította, hogy felesége cseppet sem tartozik az unalmas kategóriába. Ki készít magáról annyi bugyis, melltartós képet, hogy mindig újat küldjön el a pasijának?! Oké, lehet, hogy egy-egy szép darabot meg kell örökíteni, főleg a menyasszonyoknak, hiszen nekik rengeteg gyönyörű csipkét készítenek, de gondolom, mégis a sok fotózást unta meg a feleség, akinek kreativitása nem szabott határt a kép készítése során. Nézzétek!

Objektum doboz

Feladta a kutyára a dögös piros fehérneműjét, a kutyus pedig mintha élvezte volna a szituációt, aranyosan hátra is fordította a fejét. Egyszerűen hatalmas ötlet volt a nőtől, bár ha adhatok neki egy tippet, akkor itt az ideje, hogy alaposan kimossa azt a bugyit

Objektum doboz

Ajánlott cikkek