Egyéb kategória

Kínos: élő adásban szakadt ki Ashton Kutcher nadrágja!

Ashton Kutcher és Mila Kunis az egyik legismertebb és legirigyeltebb sztárpár manapság. Az irigykedőknek pedig most van min nevetniük, ugyanis Ashton (viccesen) kínos helyzetbe hozta magát egy élő adásban.

vous - 2016.10.07.
Kínos: élő adásban szakadt ki Ashton Kutcher nadrágja!

Mint azt júniusban mi is megírtuk a színészházaspár, Ashton Kutcher és Mila Kunis ismét babát vár, a már kétéves Wyattnek kisöccse érkezik. A büszke apuka egy amerikai tévéshow-ban tűnt fel a napokban, ahol többek közt mesélt arról, nagyon várják a kicsi érkezését, de már nem izgulnak annyira, mint tették azt az elsőnél. Ám Ashtonon annyira eluralkodtak az apai örömök, hogy az élő adásban elkezdte bemutatni, mennyire bonyolult szerkezet az autós gyerekülés, szerinte ezek a modern darabok már túl biztonságosak. A filmsztár ekkor felpattant a foteljából, és illusztrálni kezdte, milyen „kínokat” kell átélnie, amikor kislányát ki szeretné venni a biztonsági ülésből. Az igazi probléma azonban még csak ekkor következett: a színész annyira beleélte magát a szerepébe, hogy amint visszaült, bevallotta:

Épp most repedt szét a hátsómon a nadrág varrása!

Majd mindezt kiegészítette azzal, hogy úgy érzi, ki is lóg már ott valami belőle. Ezek után persze a műsorvezető és az amerikai színész is hatalmas nevetésben tört ki.

mila kunis színésznő

A feleségét nem csak a filmjei miatt imádjuk!

A gyönyörű színésznő festék nélkül vállalta az arcát, és elismerte, ő nem az a típusú nő, aki mindennap hajat mos és sminkel.

„Elismerem azokat a nőket, akik képesek amiatt 30-40 perccel hamarabb kelni, hogy sminkeljenek, de én nem vagyok ilyen” – nyilatkozta.

Nézzétek meg ITT, milyen szép Mila smink nélkül is!

Az esetet itt újranézhetitek:

Objektum doboz

 Mit gondoltok? Valóban szétszakadt az a nadrág?

Ajánlott cikkek