Egyéb kategória

Így szabadulhattok meg a negatív energiáktól a lakásban

Nem csak a ruhatáratoknak, a frizurátoknak és a szervezeteteknek van szüksége hébe-hóba egy kis frissítésre. Egy idő után a lakásotokat is elárasztják a negatív energiák, de szerencsére van pár módszer, amivel elűzhetitek őket!

vous - 2016.10.07.
Így szabadulhattok meg a negatív energiáktól a lakásban

1. Elő a tisztítószerekkel!

Az első lépés a nagytakarítás! És nem, a felületes, két-perc-alatt-felsöprök verzió nem számít. Ha szeretnétek pozitív energiával feltölteni a lakást, kénytelenek vagytok mindent letisztogatni, kezdve az ablakpárkánytól az ajtóig. Persze nem ez a legjobb elfoglaltság délután (vagy bámikor máskor), de miután megtölti a szobát a friss illat, ti is sokkal jobban érzitek majd magatokat.

2. Priorizáljátok a cuccokat

Hány olyan holmi van a szobátokban, amire igazából semmi szükségetek, de mégis évek óta álldogálnak a polc legrejtettebb zugaiban? Ideje átvenni, mit használtok ténylegesen, és mi az, ami maximum a porfogó szerepét töltheti be. Néha el kell engedni azokat a tárgyakat, amik a múltra emlékeztetnek, hogy megszabaduljatok a rossz emlékektől!

transz

VOUS-kísérlet: megmutatom, milyen ereje van a pozitív gondolatoknak

A kimondott szavaknak ereje van. Közhely – gondolhatod. De megdöbbentően igaz – mondom én. Nagyon vigyázni kell azzal, hogy mit mondtok egymásnak, de mi a helyzet egy virággal? Vajon egy növénynél is számít, ha szép szavakat, pozitív mondatokat mondasz neki? Kipróbáltam.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

3. Go green!

Bizonyított tény, hogy az élő virágok nemcsak feldobják a szoba hangulatát, de rengeteg pozitív hatással is rendelkeznek. Frissebb lesz tőlük a levegő, megnyugtatják a lelket, és nem utolsósorban pozitív energiával töltik meg a lakást.

4. Egy különleges kristály

Hallottatok már a fekete turmalinról? Sokan úgy vélik, ez a kristály pont olyan, mint a szivacs, ha negatív energiákról van szó. Képes magába szívni őket, így a közelében rövid időn belül sokkal jobban érezhetitek magatokat. Plusz infó, hogy főleg elektronikai eszközök mellé érdemes tenni a turmalint!

5. Egyszerű és nagyszerű

Az egyik leghétköznapibb, mégis legjobb megoldás, ha felhúzzátok a redőnyt, kinyitjátok az ablakot, és hagyjátok, hogy a levegő megtöltse a szobát. A természet ereje mindig is hatalmas volt, egy kis napfény pedig seperc alatt képes megnövelni a pozitív rezgéseket.

Ajánlott cikkek