Egyéb kategória

Költözzetek egy ősrégi kastélyba, és legyetek finom úrihölgyek!

Ha Downton Abbey-rajongók vagytok, biztosan eljátszottatok már a gondolattal, hogy milyen jó is lenne úgy élni, mint az úrikisasszonyok. Azok a ruhák, a bálok, a hangulat! Nos, van egy jó hírem, átélhetitek!

vous - 2016.10.08.
Költözzetek egy ősrégi kastélyba, és legyetek finom úrihölgyek!

Az Airbnb oldalán ugyanis rábukkantam egy mesebeli angol kastélyra, ami tárt kapukkal vár benneteket egy-egy ott töltött éjszakára. A kastély kívülről pont úgy néz ki, mint bármelyik angol építészeti remekmű, amit hatalmas zöld pázsit és természet vesz körbe. Természetesen a szobák is korhűek, korabeli baldachinos ággyal, bútorokkal és telis-tele bársonnyal, amit, ugye, most kifejezetten érdemes szeretnetek, hisz ez az ősz egyik slágerdarabja.

Az épületben tizenöt szoba vár arra, hogy valaki bevegye, reggelit és vacsorát is lehet kérni, én pedig nem tudok szabadulni a sütiállványok gondolatától. Tudjátok, hogy miért pont három szintje van, és melyik szintre mit raktak az angolok? A délutáni ötórai tea elmaradhatatlan kelléke volt, a scone nevű finomsággal együtt, amihez itt találtok receptet, és azt is megtudhatjátok, vajon tényleg egy éhes hercegnő miatt találták ki ezt az uzsonnaidei sziesztát!

De nézzétek csak meg magát az álomhelyet!

Forrás:
airbnb/Simon&Wendy

Forrás:
airbnb/Simon&Wendy

Forrás:
airbnb/Simon&Wendy

Forrás:
airbnb/Simon&Wendy

Még több mesés képet itt találtok a kastélyról!

Ajánlott cikkek