Lélek

Ezért nem beszélnek a boldog párok a kapcsolatukról a Facebookon

Pár napja összefutottam egy rég nem látott ismerősömmel és a szokásos körök lefutása után megkérdezte, hogy együtt vagyunk-e még a párommal, mert mostanában nem lát új, közös képet a Facebookon. ???

vous - 2016.10.08.
Ezért nem beszélnek a boldog párok a kapcsolatukról a Facebookon

A három kérdőjel jól szimbolizálja az arckifejezésemet. Sosem voltam az az ember, aki mindent megoszt a közösségi oldalain, és valóban, közös képet a párommal sem minden nap teszek közzé. Ettől függetlenül én is nagy szelfimester vagyok, csak a képeket inkább megtartom magunknak. Az ismerősöm kérdése után viszont elgondolkoztam, hogy talán tényleg „befásultam”, és velem lehet a gond.

facebook

Ezt csináljátok, ha ellopják a fotóitokat a közösségi oldalakon

Számtalan sztorit lehet hallani, és talán már ti is jártatok úgy, hogy valaki ellopta a képeiteket a közösségi oldalról és azt sajátjaként használta fel. Bosszantó eset, de mi ilyenkor a teendő? Egy jogász segítségével kerestük erre a választ.

Egy korábbi cikkemet ITT találjátok!

Arra jutottam, hogy nem velem van a baj, és erre tudok x indokot is. Ezért boldogabbak azok a párok, akik nem a Facebookon élik az életüket.

1. Amikor valaki egy  boldog párkacsolatban van, csak a pillanatnak él…

…és eszébe sincs ezt kiposztolni a Facebookra. 

Objektum doboz

2.  Senkinek sem bizonygatják, mennyire boldogok

Objektum doboz

3.  A boldogságot egymástól kapják, nem a lájkoktól

Nem attól lesznek boldogok, hogy mennyi lájk érkezik a közös fotó alá. (A mi képeink alá sosem érkezik sok lájk, ez vagy azt jelenti, hogy utálnak minket, vagy hogy sok az exem. Haha – a  szerk.)

Objektum doboz

Ne értsetek félre, ezzel nem azt mondom, hogy akik sok közös képet tesznek fel a netre, nem boldogok, csupán szerettem volna rámutatni, hogy inkább éljétek meg a pillanatot a kedvesetekkel, mint legyen ezer lájkotok

Telefonokat eldobni, és tessék egymásnak esni! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
Világ
Végre hazánkban is kapható a nagyobb élelmiszerüzletekben a visszaváltható cserepalackos ásványvíz
vous - 2024.04.22.
A fenntartható ásványvízfogyasztás iránt egyre növekszik a kereslet Magyarországon. Eközben az év elején bevezetett visszaváltási rendszer akadozik, a beszerelt automaták többsége szinte üres. Az első negyedév alatt emiatt csak PET-palackból 400 millió fogyhatott el, amelynek kétharmada nem hasznosul újra. A környezettudatosság szempontjából így fontos állomás, hogy az első cserepalackos ásványvíz áprilistól az Interspar és a Príma szelektált üzleteiben is országszerte kapható. Az átlagosan 25-ször újratölthető palackos Oonly ásványvizet január közepén kezdte el gyártani pannonhalmai üzemében a magyar márka, amely a jelenleg ismert egyik legkörnyezetkímélőbb megoldás a hazai piacon.

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.