Egyéb kategória

Ne legyen álom az egészséges és ápolt hosszú köröm! – így lesz a tietek is az!

Ismerős a helyzet? Folyamatosan betörik a körmötök, ha csak egy kicsit is megnő? Ám néhány trükk betartásával ezt a problémát elfelejthetitek, mindig ápolt és szép lesz a kezetek.

vous - 2016.10.09.
Ne legyen álom az egészséges és ápolt hosszú köröm! – így lesz a tietek is az!

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én utálom, amikor a körmeim rövidek. Sokkal nehezebb rövidebb körmökkel kinyitni például egy kólásdobozt. Pedig imádok kólát inni. Ez van. De ha egy picit hosszabb a körmöm, folyamatosan betörik és ezért hozzá kell igazítanom a többit is. És megint ugyanott tartok. Rövidek a körmeim.

A műkörmöket nem szeretem. Lehet, hogy hosszabbak lennének így, de nincs időm állandóan manikűröshöz járni. Ezért inkább természetesebb módszerekhez folyamodom, hogy ápolt, erős és hosszú körmeim legyenek. A PureWowon találtam is hozzá segítséget.

Fessetek

Lehet, hogy a körömlakklemosó nem a legegészségesebb a körmeinknek, hiszen tele van vegyi anyagokkal, de gondoljatok csak bele: aki rágcsálja a körmét, annak sokkal egyszerűbb megállni, ha van rajta körömlakk. Próbáljátok ki a vegyianyagmentes megoldásokat.

Objektum doboz

Gél, géllak mindig

Üzembiztos megoldás: a géllak. Három-négy hét, amíg biztosan nem nyúltok hozzá a körmötökhöz, mert rajta van a géllak. Szép, ápolt és közben a körmötök is tud nőni. Csak egyre figyeljetek! Olyan színt válasszatok, amit nem fogtok megunni két perc után.

Objektum doboz

Legyetek óvatosak a körömlakklemosóval

Akár ti távolítjátok el saját magatoknak a sima, egyszerű körömlakkot, akár szalonban távolítják el a géllakot, mindig győződjetek meg róla, hogy odafigyelnek a körmeitekre. Természetesen ilyenkor vegyi anyagoknak vannak kitéve a körmeink, de fölöslegesen ne bántsuk őket.

Objektum doboz

Polírozás

Amikor éppen semmi nincs a körmeiteken, akkor is oda tudtok rájuk figyelni. Egy kis polírozás nemcsak természetes ragyogást ad nekik, de eltüntetni a barázdákat, amitől sokkal egészségesebbek lesznek.

Objektum doboz

B7-vitamin

És hogy mire van szükségetek igazán, ha szép körmöket akartok? Biotinra, vagyis B7-vitaminra. A szervezeteteknek alapból szüksége van sok-sok vitaminra, ez pedig kifejezetten a körmötöknek szól (meg a hajatoknak). 

Objektum doboz

Nektek milyen trükkötök van, amitől szépek lesznek a körmeitek?

Ajánlott cikkek