disney-disneyland-eskuvo-tuzijatek

Megható: álomesküvőt kapott Disneylandben a szívbeteg lány

Kerry és Ben már hosszú ideje tervezték álomesküvőjüket, a lány betegsége miatt azonban kénytelenek voltak elhalasztani a ceremóniát. Most viszont különleges ajándékkal lepték meg őket!

A fiatal pár életében mindig is fontos szerepet töltött be Disneyland. Mivel Kerry egy ritka szívbetegséggel született, így egész életében orvosi vizsgálatokra kell járnia, de nem hagyták, hogy ez elvegye a kedvüket. Hogy feldobják a hétköznapokat, gyakran fordultak meg Walt Disney játékországában, sőt, 2015-ben Ben épp itt kérte meg a lány kezét. Az álomesküvőt már régóta tervezték, azonban az orvosi számlák miatt kénytelenek voltak erről lemondani egy időre.

disney mese

Ilyen volt A szépség és a szörnyeteg az 1700-as években

Úgy látszik, a filmipar nem bír magával, és sorra filmesíti meg gyermekkorunk kedvenc Disney-meséit. Ennek azonban örülünk, hiszen a Demóna után a Hamupipőkén élhetjük át újra gyerekkorunk varázslatos pillanatait, és úgy tűnik, jövőre sem maradunk mese nélkül, jön A szépség és a szörnyeteg filmesített változata.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

A Kleenex márka és a Disney's Fairy Tale Weddings & Honeymoons cég azonban összeálltak, hogy életre szóló meglepetésben részesítsék a szerelmespárt, és megszervezték nekik az esküvőjüket Disneylandben! A ceremóniára a lány Hamupipőke tökhintójában érkezett, a ruhája pedig olyan meseszép volt, hogy azt még a hercegnők is megirigyelték volna. A boldogító igent végül Csipkerózsika kastélya előtt mondták ki.

Nézzétek meg ti is, milyen meseszép pillanatokat élt át az ifjú pár!

Objektum doboz

Sok boldogságot kívánunk nekik!