Egyéb kategória

Nemes cél mellett állt ki Vilmos herceg

A királyi család életében eseménydús nap volt a tegnapi, a lelki egészség világnapja alkalmából ugyanis több rendezvényen is részt vettek. Vilmos herceg azért biztosan nem bánta a dolgot, hiszen az estét több száz inspiráló nő társaságában tölthette.

vous - 2016.10.11.
Nemes cél mellett állt ki Vilmos herceg

Az utóbbi hetekben Vilmos és Katalin nem sokat pihent, a királyi család ugyanis épphogy visszatért kanadai körútjáról, máris egy újabb utazásra kellett indulniuk. Ezúttal a mentális betegségben szenvedő emberekre szerették volna felhívni a figyelmet, ennek alkalmából pedig még a London Eye óriáskeréken is mentek egy kört néhány résztvevő társaságában.

Objektum doboz

Az estéjük sem telt eseménytelenül, legalábbis Vilmosé biztosan nem. A herceg ugyanis több száz nő társaságában vett részt a Hedge Funds gálán, méghozzá Katalin nélkül. Persze aggodalomra semmi ok, a hercegnét ugyanis kötelességei szólították el a rendezvényről, mivel ma már Hollandiába kellett utaznia. A gála egyébként a SkillForce jótékonysági mozgalmat támogatta, amelynek célja a gyerekek és fiatalok mentorálása, oktatása, valamint segítése, hogy az életüket sokkal szebbé varázsolhassák.

Vilmos pedig az alábbi inspiráló nők társaságában szónokolt a mozgalom mellett.

Objektum doboz

Objektum doboz

Mi már azt is kíváncsian várjuk, Katalin hercegnét milyen mesés ruhában láthatjuk legközelebb!

Ajánlott cikkek