diana-hercegno-ruha-kollekcio

Hurrá! Itt a Diana hercegné inspirálta kollekció

Noha Diana hercegné majdnem 20 éve eltávozott, az emberek a mai napig valódi ikonként tekintenek rá. Kifinomult eleganciáján még az idő sem foghat ki, és mi sem bizonyíthatná ezt jobban annál, hogy az ASOS most elkészítette a hercegné által inspirált kollekcióját!

Még azok is jól ismerik a hercegnét, akik a '90-es évek végén nagyon kicsik voltak, vagy meg sem születtek. Diana tragikus balesete óta már 19 év telt el, de különleges kisugárzása azóta sem halványult el, és biztosan ti is tisztán emlékeztek csodálatos esküvői ruhájára vagy ikonikus frizurájára. Mivel az utóbbi időben nagy visszatérőként emlegetik a '80-as évek divatját, talán senkit sem lep meg, hogy egyre több márkát inspirál a korszak; az ASOS-t ezúttal pedig Diana stílusa ihlette meg.

harry-herceg-kiralyi-csalad

„Remélem, könnyes szemmel néz le ránk” – Harry herceg meghatóan beszélt édesanyja hiányáról

Belegondolni is borzalmas, milyen rossz lehet az, ha valaki gyerekként veszíti el az édesanyját. Harry herceggel és Vilmos herceggel azonban ez történt. Harry most elárulta, Diana halála óta azt szeretné, hogy édesanyja büszke legyen rá.

A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok.

A divatcég most a Wah Nails márkával állt össze, hogy elkészítsék speciális kollekciójukat, amiben aztán tényleg mindent megtalálhattok. Szoknyák, lezser pulóverek, bomberdzseki és gyöngyökkel kirakott nyaklánc – ez mind szerepel a darabok között, úgyhogy akár a teljes szetteteket ötvözhetitek a hercegné stílusával. Hát kell ennél több? Sharmadean Reid (aki a Wah Nails alapítója) elárulta, a WAH LONDON x ASOS kollekciót a hercegné hétköznapi, utcai ruhái ihlették, ami tökéletesen megállja helyét a klasszikus stíluson belül, de azért eléggé kitolja a határokat. Duplán jó hír, hogy az árak a 13 dolláros (kb. 3500 Ft-os) ékszertől kezdődnek, a legdrágább ruha pedig 129 dollár (vagyis 35 000 Ft) körül forog, így a pénztárcátokat sem viseli meg a gardróbfrissítés.

Az abszolút kedvenc: a négysoros gyöngy nyaklánc
Az abszolút kedvenc: a négysoros gyöngy nyaklánc
Forrás:
ASOS

A kényelem és divat kombója
A kényelem és divat kombója
Forrás:
ASOS

A ruha és a cipő, amit bárhova szívesen felvennénk
A ruha és a cipő, amit bárhova szívesen felvennénk
Forrás:
ASOS

Egy fekete ruha mindig jól jön!
Egy fekete ruha mindig jól jön!
Forrás:
ASOS

További képeket és a vásárlás részleteit az ASOS.com oldalon találjátok.

Ugyan ki mondta, hogy nem lehettek hercegnők a hétköznapokon is?