Egyéb kategória

Wow! Itt a megoldás a kutyaszőr ellen!

A kutyaszőr már a múlté! Nem, nem egy hiper-szuper porszívóról lesz szó, hanem egy amerikai találmányról, a kutyadresszről! Igen, jól olvastátok, mostantól ugyanis már nem csak a divat alapján öltöztethetitek fel a kis kedvenceteket, hisz egy tudatosan kiválasztott darab megment majd félnapnyi takarítástól!

vous - 2016.10.12.
Wow! Itt a megoldás a kutyaszőr ellen!

Kevés olyan dolgot tudnánk felsorolni, ami idegesítőbb a hajhullásnál. De a mindent beterítő kutyaszőr talán benne van abban a párban. Nekem ugyan nincs háziállatom, de több ismerősömnek igen, akikhez ha átmegyek vendégségbe, néhány óra, és már át is érzem a probléma súlyát.

macska

Kisgyerekek kontra házi kedvencek – avagy mikor bővüljön egy szőrös taggal a család?

Tengerimalac? Kutya? Macska? Milyen állatot vegyünk a gyereknek? És legfőképpen mikor? Vegyük számításba a korát, az élethelyzetünket és az életstílusunkat, és aztán döntsünk körültekintéssel, hiszen ne feledjük: egy állatért egész életére vállalunk felelősséget!

Lilla hosszabban is kifejti a véleményét ebben a cikkben.

Egy amerikai vállalat gondolt egyet, és kipróbálták, vajon működhet-e a kutyaszőr ellen egy olyan dressz, amelyet szuperhős- és aerobikcuccból ötvöznek! Nos, az ötlet jónak bizonyult, négy év tesztelés után Tyson Walters életre hívta a Shed Defender márkát, és elkezdett kutyadresszeket forgalmazni. Az ihlet onnan jött a számára, hogy már minden módszert kipróbált, de nem tudta megállítani – és elviselni – a saját bernáthegyije vedlését.

Ezek a ruhák könnyűek, környezetbarátok, kényelmesek, és teljesen biztonságosak a kutyákra nézve!

Tyson azt is elárulta, hogy a pink színű dressz a legkelendőbb, de már tervezik az új kollekciót, mely különböző sportcsapatok színeiből merít majd – írja a Daily Mail.

Forrás:
Facebook / Shed Defender

Forrás:
Facebook / Shed Defender

Forrás:
Facebook / Shed Defender

Forrás:
Facebook / Shed Defender

Na, csajok? Ti ráadnátok a kedvencetekre?

Ajánlott cikkek