Állati titkok: ilyen lenne, ha a sztárok kis kedvencei tudnának beszélni

A kisállatok mindenki gyengéi, ezalól még a hollywoodi csillagok sem kivételek. A kisállataik olyannyira becsesek, hogy némelyiknek saját Instagramja is van. Ők jönnek most. Ömlesztett cukiságra készüljetek.

Aki az állatokat szereti... Nem, ilyen mondás biztosan nincs, hiszen nem él a földön olyan ember, aki ne szeretné az állatokat. Ezt biztosan ki merem jelenteni. Az állatok a szívünk csücskei. Így vannak ezzel az A listás sztárcsajok is.

francia bulldog kutya gazdi

Ti küldtétek: megmutatjuk a legaranyosabb házi kedvenceket

Október 4-én, az állatok világnapján arra kértünk benneteket, küldjétek el nekünk kis kedvenceitek fotóját. Több mint 300 kép érkezett, amit ezúton is nagyon köszönünk. A szerintünk legaranyosabbakat pedig beválogattuk ebbe a cikkbe.

Korábbi cikkünket keressétek ITT!

A legtöbb sztárcsajnak van kis kedvence, és nem fél megmutatni őket. Hmm, ha tudnának beszélni ezek az állatok, mennyi titokra fény derülhetne...  

Rumer Willis és Icarus. Icarus nyelve biztosan megeredne, hogy mitől ilyen ragyogó mostanában Rumer

Objektum doboz

Kylie Jenner új kutyusa, Penny. Penny biztosan tudja a Kardashian lányok összes szépségtitkát

Objektum doboz

Taylor Swift és egyik cicája, Olivia Benson. Ez a cica annyira édes, és annyira jó dolga van, hogy semmit sem akarok megtudni tőle, pusztán ő akarok lenni

Objektum doboz

Iggy Azalea és Jelli. Jelli, mondd csak, eredeti az a popsi?

Objektum doboz

Chrissy Teigen és kis kedvence. A kutyus biztosan tudja, mi a titka Chrissynek, hogy ilyen tökéletes a teste

Objektum doboz

Rosie Huntington-Whiteley kutyái, Dolly & Peggy. Kutyuskák, áruljátok el, hogyan kell megfogni és megtartani egy olyan jó pasit, mint Jason Statham!

Objektum doboz