Egyéb kategória

A töknek leáldozott – ezt a gyümölcsöt faragják újabban halloweenkor

Közeleg a halloween, amikor jelmezes emberek beveszik a várost különböző rémisztő sminkekben. Bár nem mindenki vesz részt a szórakozásban Magyarországon, mégis rengetegen élvezik azt a napot, és még tököt is faragnak. Akik pedig ráuntak volna a narancssárga zöldség díszítésére, azoknak van egy jó tippem: faragjatok ananászt!

vous - 2016.10.13.
A töknek leáldozott – ezt a gyümölcsöt faragják újabban halloweenkor

Biztos vannak olyan ismerőseitek, akik halloweenkor inkább otthon maradnak, és hallani se akarnak a beöltözésről. Pedig nagyon jó jelmezeket tudnának varázsolni magukra, mint ahogy a sztárok is tették. Nos, szóljatok nekik, ha mégis kedvet kapnának kreatívkodni egy kicsit, akkor faragjanak ananászt, az mégsem olyan, mint a tök. De más ötleteket is tudunk nekik ajánlani, amikről tavaly már írtunk. Akik pedig imádják ezt az ünnepet, azok ne fogják vissza magukat, irány a bolt!

Objektum doboz

Az ijesztő tökök mellett úgy néz ki az ananász, mintha valamelyik szigetvilág rémisztő istensége elevenedett volna meg. 

Objektum doboz

Nemcsak azért menőbb az „ananászlámpás”, mert olyan, mintha óriási zöld haja lenne, hanem azért is, mert szúrós külsejéhez fel sem ér a tök. 

Objektum doboz

Valaki pedig már nagyon komolyan vette a halloweeni küldetést. 

Objektum doboz

Kreativitásból sosem elég. Ha pedig nevetni akartok, akkor nézzétek meg ezeket a töklámpásokat. Ezeknél rondábbakat még nem láttunk.

A szuper ötletet idén én is ki fogom próbálni, remélem, nem fog ki rajtam az ananász. Na és ti?

Ajánlott cikkek