Egyéb kategória

Arcápolás a jövőből: maszturbáció a ragyogó bőrért

Amber Rose amerikai híresség egy interjújában lerántotta a leplet gyönyörű bőrének titkáról. Mondjuk a riporter nem pont erre a válaszra számított...

vous - 2016.10.13.
Arcápolás a jövőből: maszturbáció a ragyogó bőrért

Csajok, ha nektek szegezné valaki azt a kérdést, hogy mi az ápolt és szép bőrötök titka, mit felelnétek? Gondolom, megemlítenétek valamelyik cég arcápolási szereit, esetleg hoznátok valami turpisságot a nagyitoktól. De képzeljétek, úgy tűnik, ezek már divatjamúlt kezelések, és a jövő arcszépítője a maszturbálás lesz – legalábbis Amber Rose erre a módszerre esküszik.

gyerek lány szőke

Hol a kezed? – Maszturbálás és megszégyenítés gyerekkorban

Még ma is értetlenül áll sok szülő a gyereke meghökkentő magatartása előtt. Önkielégít a kicsi? Mi ez a lázas matatás a paplan alatt? Miért csinálja? Kitől tanulta? Ki mutatta meg neki a tiltott gyümölcs édességét?

A témáról egy szakértőt is megkérdeztünk, a cikket itt találjátok.

Amber Rose egy amerikai színész-énekesnő, és emellett még modell is, akitől nemrég egy interjúban azt kérdezték, mi a ragyogó bőrének titka. Erre csípőből rávágta, hogy a maszturbálás, majd hozzátette, sajnálja, hogy nem jut rá mindennap ideje.

Amber Rose

Amber Rose
Forrás:
AFP / ROBYN BECK

Amber az interjú végén hangsúlyozta, hogy persze ezt csak viccből mondta, ám a Women'sHealth magazin megkeresett egy szakértőt is ezzel a témával kapcsolatban. Egy amerikai bőrgyógyász elmondta, nincs olyan tudmányos bizonyíték, amely alátámasztaná ezt a feltételezést, de lehet azért benne valami. Mindezt arra alapozza, hogy az orgazmus összefüggésben áll hormonális, érrendszeri és neurológiai területekkel.

Forrás:
iStock
Ajánlott cikkek