telefon-mobil-facebook-poszt

Kész vagyonokat lehet keresni egyetlen Insta-poszttal

Néhány évvel ezelőtt még elképzelhetetlen volt, hogy valakinek a munkaleírásában az szerepeljen: Instagram-modell. De mióta az app majdnem olyan népszerű lett, mint a Facebook, már fel sem húzzuk a szemöldökünket ezektől az infóktól. Ha viszont meghalljátok, mennyi pénzt keresnek ezzel az emberek, tuti meg fogtok lepődni!

Létezik egy cég, ahol az emberek azzal foglalkoznak, hogy népszerű Insta-sztárokat hoznak össze fizető szponzorokkal. A Huffington Post forrásai szerint ők árulták el, hogy egy-egy megkötött üzlet során mennyi pénzt zsebelnek be a lájkokért az emberek; a szám pedig hihetetlenül magas!

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

Kiderült: elképesztő összegeket keresnek a Trónok harca szereplői

A világ egyik legsikeresebb sorozataként tartják számon a Trónok harcát, így nem csoda, hogy a szereplők fényes karrierrel és nagyon bőkezű fizetéssel is gazdagodtak az első rész óta. Na de azt gondoltátok volna, hogy ennyit keresnek?!

Ha kíváncsiak vagytok az összegekre, kattintsatok ide!

Olyannyira, hogy 30 000 forinttól egészen 33 MILLIÓ forintig terjedhet az összeg, attól függően, hogy mennyi követője van az adott személynek, és milyen platformon osztja meg a bejegyzéseket. Az igazság viszont az, hogy még ez a fizu is alacsonynak számít Kim Kardashian csekkjéhez képest. Egy névtelen marketinges még anno elárulta, hogy a Kardashian család 135 millió forintot keresett év elején mindössze egyetlen Insta-poszttal.

Nem semmi számok, igaz?