Egyéb kategória

Unjátok a zenéiteket? Mutatjuk a hét legfrissebb slágereit

Veletek is előfordul, hogy egyszerűen már nem tudtok mit hallgatni, mert minden zenét unalomig ismételtetek? Ha szeretnétek felfrissíteni a lejátszási listátokat, megmutatjuk, milyen szuper slágereket töltöttek fel YouTube-ra a sztárok az utóbbi másfél hétben.

vous - 2016.10.14.
Unjátok a zenéiteket? Mutatjuk a hét legfrissebb slágereit

1. Lady Gaga – Million Reasons

Úgy tűnik, az idei ősz egyik legnagyobb visszatérője Lady Gaga, az énekesnőnek ugyanis nemrég jelent meg legújabb videoklipje, most pedig itt a következő sláger!

Objektum doboz

2. John Legend – Love Me Now

John Legend szerelmes dalai egyszerűen… legendásak! A férfi egyik legnépszerűbb száma az All of Me (ezt biztosan ti is kívülről fújjátok), amit szerelmének, Chrissy Teigennek írt, ezt pedig nem könnyű felülmúlni. De azért ezt az új számát is nagyon imádjuk!

Objektum doboz

3. Bruno Mars – 24k magic

Bruno Mars legújabb slágeréhez már a videoklip is elkészült, az eredmény pedig a szokásos. Színes képi világ és pörgős dallamok, amiktől legszívesebben mindenki rögtön táncra perdülne.

Objektum doboz

4. Emeli Sandé – Garden

Az énekesnő legújabb albuma november közepén jelenik meg, de tegnap a YouTube-on már megosztotta követőivel egyik slágerét, a Gardent. Nektek hogy tetszik?

Objektum doboz

5. JoJo – Music

Ti emlékeztek még tinikorunk egyik kedvencére, JoJóra? Az énekesnő anno a Too Little Too Late című számával hódított, majd egy-két sláger után eltűnt… egészen mostanáig!

Objektum doboz

+1. The Weeknd – False Alarm

Előre szólunk, hogy The Weeknd legújabb klipjét csak erős idegzetűek nézzék meg. A videóban ugyanis rengeteg lövöldözés és véres jelenet található!

Objektum doboz

Szavazzatok, szerintetek melyik zene sikerült a legjobban!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek