Egyéb kategória

Nem hiszünk a szemünknek: Emma Stone haja rövid lett, nagyon rövid!

A novemberi Vogue címlapján az Oscar-díjra is jelölt színésznő, Emma Stone látható, merőben új külsővel.

vous - 2016.10.15.
Nem hiszünk a szemünknek: Emma Stone haja rövid lett, nagyon rövid!

Nagyon gyorsan kipattant a reggeli álmosság a szemünkből, amikor megláttuk a Vogue magazin legfrissebb, novemberi címlapját. A borítóról ugyanis az amerikai színésznő, Emma Stone néz vissza ránk, és eddig úgy tűnhet, hogy egy átlagos címlapról beszélünk, ám a népszerű sztár frizurája teljesen eltér az eddig megszokottaktól. Emma volt már fekete, szőke (ekkor néztük Taylor Swiftnek), barna és vörös is, de ez utóbbiból még sosem választott ennyire rövid méretet!

Anna Wintour vogue

5 meglepő tény Anna Wintourról

Anna Wintourt senkinek sem kell bemutatni. A Vogue főszerkesztője 1988 óta dolgozik a legendás magazin vezető pozíciójában, idén pedig a világ legbefolyásosabb nőjévé választotta az amerikai Forbes magazin. Újszerű látásmódjával sorra rúgja fel a divat kőbe vésettnek hitt szabályait. Véleménye a magasba repítheti vagy tönkreteheti egy divattervező karrierjét. Nem csoda, hogy a neve lázban tartja a világot. Ha mindent nem is tudunk róla, most elárulunk 5 olyan tényt, ami garantáltan meglep majd titeket.

A folytatásért kattintsatok ide!

Íme tehát az emlegetett új haj:

Forrás:
Facebook / Vogue

Szerintünk a híresség valójában nem ült be a fodrásza székébe egy „bilifrizkóért”, csupán parókát visel a képen – amint azt a Teen Vogue is írja.

vous lányok vouge

Hogyan (nem) lettünk Vogue-lányok?

A Vogue brit kiadásának legfontosabb lapszámába, a szeptemberibe bepillantva arcul csaphat bennünket, hogy a háromcsíkos melegítő újra divatos, de csak akkor, ha az olimpiai tornászlányok flitterekkel felturbózott dresszeivel és hófehér magas sarkúval kombináljuk. És ez még nem minden! Végiglapoztuk a 100. születésnapját ünneplő divatbibliát, és olyat tettünk, amire mindig is vágytunk: VOUS-lányokból Vogue-lányok lettünk. Vagy inkább csak nagyon szerettünk volna!

A végeredményt itt találjátok!

Mit szóltok? Nektek tetszene Emma ezzel a hajjal (is)?

Ajánlott cikkek