Egyéb kategória

Ezeket sose posztoljátok szakítás után az Instagramra!

Elég csak végigpörgetni a kezdőlapot bármelyik közösségi oldalon, és azonnal észrevehetitek, ha valakinek épp véget ért a kapcsolata. Ilyenkor ugyanis megjelennek azok a jól ismert depis idézetek és dalok, amiket utólag persze legszívesebben azonnal letörölnének – de legalább egyszer mindenki beleesik ebbe a helyzetbe. Előzzétek meg a dolgot, és tartsátok fejben, hogy az alábbi dolgokat TILOS kiposztolni szakítás után az Instára!

vous - 2016.10.15.
Ezeket sose posztoljátok szakítás után az Instagramra!

1. Hogy mennyire imádjátok az új szingliéleteteket

Egy szakítás után mindenki szeretné megmutatni az exének, hogy minden oké, sőt, nemhogy jól vagytok, de még sosem éreztétek magatokat ennyire szuperül! Ilyenkor aztán megjelennek a bulizós képek, az Imádok szingli lenni fotók, és néhány pasiellenes poszt, amit ti ugyan nagyon meggyőzőnek éreztek, de valójában mindenki más átlát a szitán.

Objektum doboz

2. Szomorú idézetek, dalszövegek

Igen, egy kapcsolat végén minden dalszöveg új értelmet nyer, és tényleg úgy tűnik, hogy az előadók konkrétan a ti szerelmi életetekből inspirálódtak. Ezért aztán szeretnétek megosztani az exetekkel is, milyen érzések kavarognak bennetek, erre pedig mi más tűnhetne jobb megoldásnak, mint egy dalszövegrészlet az Instán? Hát, nagyjából bármi, ezzel a módszerrel ugyanis csak az válik nyilvánvalóvá, hogy még mindig miatta szomorkodtok.

Objektum doboz

3. Jól vagyok szelfik

Nektek feltűnt már, hogy egy szakítás után nem sokkal meg is jelenik a kezdőlapon egy új, dögös fotó? Persze az adott személy talpig sminkben, szexi ruhában pózol a kamera előtt, legtöbbször pedig csak azért, hogy az ex meglássa, milyen szuper csajról maradt le. Ezzel viszont ugyanaz a helyzet, mint a szinglis fotókkal: mindenki tudja, hogy csak színjáték.

Objektum doboz

4. Féltékennyé tevős posztok

Ha a kapcsolat befejezése után nem sokkal feltöltötök egy fotót egy ismeretlen sráccal, mindenki tudni fogja, hogy csak féltékennyé szeretnétek tenni az exeteket. Mindegy, hogy ez egy fiú barát vagy egy munkatárs; ha eddig egyetlen képeteken sem szerepeltek, a mostani oka rögtön egyértelművé válik.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek