nyuszi nyúl háziállat

Cukiság a négyzeten: nassoló nyuszik rabolták el a szívünket!

A legtöbb ember háziállatnak cicát vagy kutyát választ, de a nyuszi is nagyon mulatságos és cuki társ tud lenni, és ezt most be is bizonyítjuk. Persze mielőtt a tapsi hapsi mellett döntötök, alaposan gondoljátok át, hogy felelősségteljes és tudatos gazdik lehessetek!

Saját Facebook- és Instagram-oldala is van annak a nyuszi testvérpárnak, akik arról lettek híresek, hogy gyakran nassolnak! Zlatan és Zally imád enni, és a gazdájuk legnagyobb örömére mindezt olyan cuki módon teszik, hogy több ezer ember szívét meghódították már az interneten. Nos, mi is besétáltunk a csapdájukba. És most ti jöttök!

Azonban fontos hangsúlyozni, hogy a magas cukor- és keményítőtartalmú dolgok csak egy bizonyos mértékben adhatók, a nyuszik egészsége és mérete érdekében. Megengedett egy szelet alma, néhány szem áfonya és egy kis darab a banánból.

nyuszi nyúl háziállat

Élő nyuszit húsvétra? Ne, amíg ezt a cikket el nem olvastátok!

Oké, még messze a húsvét, de a letöbben akkor jönnek rá arra, hogy kell nekik egy nyuszi... De tudtátok, hogy felelős tenyésztő húsvétkor nem is árul nyulat? Épp azért, hogy a túl engedékeny szülők ne csábuljanak el, ha a gyerek tapsifülest kér az ünnepre, amikor még nem áll készen a család a gazdiságra. Merthogy az Első Nyúlmentő Alapítvány tagjai főként utcára kidobott, menhelyre leadott nyuszikkal találkoznak. Szerencsére azért általában tudnak segíteni... Meier Krisztina elnök mesél nyúlmentésről, örökbefogadásról, és néhány szívszorító történetet is megoszt veletek.

A folytatásért kattintsatok ide!

Ő itt Zlatan:

Objektum doboz

Ő pedig a testvére, Zally:

Objektum doboz

A tesók együtt:

Objektum doboz

Megvolt a bemutatás, kezdődhet az evés! <3

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ugye milyen cukik?