Egyéb kategória

Piszkos sminkecsettől lett beteg egy modell

Mindannyian igyekszünk tisztán tartani a sminkecseteket, de azért valljuk be, néha elfeledkezünk erről. Ezalatt pedig azt értem, hogy elég gyakran. Ha viszont meghalljátok, mi történt emiatt egy ausztrál modellel, biztosan ti is extra figyelmet szenteltek ennek a jövőben!

vous - 2016.10.17.
Piszkos sminkecsettől lett beteg egy modell

Talán veletek is megesett már, hogy buli előtt kölcsönkértétek a barátnőtök sminkcuccát, vagy szimplán csak nem tisztítottátok el a sajátotokat, mielőtt ismét használtátok volna. Mindannyian bűnösök vagyunk ebben, Anthea Page most viszont egy nyilvános levélben osztotta meg az emberekkel, miért kell erre nagyon is odafigyelni.

Objektum doboz

A szupermodell egy 4 napos divatfotózáson dolgozott, ahol, noha külön kérte, hogy figyeljenek erre oda, a sminkesek valószínűleg nem mosták el rendesen az ecsetet használat előtt. A dolog pedig egy elég csúnya Staphylococcus-fertőzéshez vezetett, amiről még egy fotót is posztolt a modell Instagramra.

Objektum doboz

Anthea nem árulta el a sminkes nevét, hiszen senkit sem szeretett volna kellemetlen helyzetbe hozni. Helyette inkább arra hívta fel az emberek figyelmét, hogy mennyire fontos odafigyelni a sminkek tisztaságára. „Ha valaki elkészíti a sminked, vagy kipróbálod a tesztereket, ellenőrizd, hogy minden megfelelően le lett tisztítva, még akkor is, ha valaki ezt kötekedésnek veszi” – írta a modell Insta-posztjában.

Mostantól ti is mindig letisztítjátok a sminkecseteket, igaz?

Ajánlott cikkek