Egyéb kategória

„A szépség és a szörnyeteg”-eljegyzés a valóságban: egy színdarab közepén kérték meg a lány kezét

Olyan jó néha visszaigazolást kapni arról, hogy a világon bármelyik lánnyal megtörténhet az, ami a hercegnőkkel a mesében. Ez a férfi például A szépség és a szörnyeteg című színdarab közepén lepte meg hercegnőnek öltözött barátnőjét azzal, hogy a színpadon megkérte a kezét. Nagyon romantikus!

vous - 2016.10.17.
„A szépség és a szörnyeteg”-eljegyzés a valóságban: egy színdarab közepén kérték meg a lány kezét

A szépség és a szörnyeteg című előadás nyilvános próbája közben egy darabig minden a szokásos módon történt, aztán amikor „Belle” megfordult, látta, hogy kollégája helyett barátja áll a színpadon hercegnek öltözve. 

szépség és a szörnyeteg esküvő

Egy A szépség és a szörnyeteg ihlette esküvő, ami elrepít titeket a Disney világába

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy messzi-messzi királyság – pontosabban Szingapúr –, ahol egy fiú és egy lány egymásba szerettek, és úgy döntöttek, az egész életüket együtt töltik majd. És mivel a menyasszony és a vőlegény is imádta a Disney-t, ezért mi más ihlette volna az esküvő témáját, ha nem valamelyik mese?

A teljes cikkért kattintsatok ide!

A színésznő láthatóan nem nagyon értette a dolgot, hiszen barátja együtt énekelt és táncolt vele – mivel előre betanulta a dalt és a koreográfiát. Aztán persze eljött a férfi nagy pillanata: letérdelt a lány elé a színpadon, elővette a gyűrűt, és ezt mondta a lánynak:

Nincs semmi, amit jobban szeretnék annál, hogy egész életemben, minden egyes nap melletted ébredjek fel. 

Nézzétek meg, milyen mesébe illő jelenet volt:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek