Egyéb kategória

Ezt nem gondoltuk volna: meglestük a pornósztárok Instagramját

Bizonyára sokan gondoljátok, hogy a pornószínészek élete nem csupán játék és mese, kőkemény dolgok vannak a háttérben. Nos, ezt megcáfolandó nézzünk rá egy-két felnőttfilmes Instagramjára.

vous - 2016.10.18.
Ezt nem gondoltuk volna: meglestük a pornósztárok Instagramját

Kezdek összebarátkozni a pornós világgal. Nyár végén egy fél napra pornószínésznőnek álltam, már ami a sminkemet illeti. Rideg Natali sminkmestertől olyan dolgokat tudtam meg a szakmáról, amiket álomban sem gondoltam volna. Nézzétek csak: 

rideg-natali-sminkmester-interju6

Fél napra pornószínésznővé változtam – Rideg Natali sminkmester beavatott a szakmába

Izzadt tenyérrel vártunk valakit, akiről tudtuk, egy teljesen új világot tár elénk. Rideg Natali sminkmester járt nálunk, akitől én egy pornstar (igen, jól olvastátok!) sminket kaptam, a VOUS-lányok pedig egy feledhetetlen délelőttöt. Natali zavarba ejtő lazasággal és őszinteséggel mesélt a felnőttfilmes világról. Na jó, azért beszéltünk a sminkekről is.

Korábbi cikkünket ITT olvashatjátok.

Ezúttal pedig arra gondoltam, folytassuk utunkat a pornó országútján, és nézzük meg, mit rejt a porncsillagok Instagramja. Meg fogtok lepődni! A pornósok ugyanis pont olyan hétköznapi emberek, mint TI vagy én. A közösségi oldalaikon nincsennek péniszek, korbácsok, szexjátékok.

Természetesen, csakúgy, mint más emberek, ők is posztolnak a munkájukról, azonban ezt éppolyan büszkén teszik, mint ahogy mi kiposztoljuk a reggeli kávénkat. 

Jenna Haze

Objektum doboz

Tori Black

Objektum doboz

Stoya

Objektum doboz

Remy LaCroix

Objektum doboz

Mia Malkova

Objektum doboz

Ide kattintva pedig felnőttfilmesek vallanak arról, milyen az életük!

Ajánlott cikkek