Egyéb kategória

Kötött ruhák, az idei ősz jolly joker darabjai

Hihetetlen, de már javában itt az ősz, viszont ne gondoljátok azt, hogy vége a ruhás korszaknak, a kötött ruhák most nagyon mennek és nagyon szexik. Nemhiába, a sztárok nem tudnak lekattanni róla.

vous - 2016.10.19.
Kötött ruhák, az idei ősz jolly joker darabjai

A kötött ruhákról mindig az ovis garbós korszakom jut eszembe, az, hogy mennyire gyűlöltem a kötött pulóvereket, mert szúrtak, a garbós fazonban pedig úgy éreztem, megfulladok. Nem akarom soha többet azt érezni. Egy kicsit meg is lepődtem, mikor megláttam, hogy újra divat a kötött ruha.

dwayne

A garbót is lehet csinosan viselni, de nem úgy, mint Dwayne Johnson

Viseljetek garbót! El sem tudjátok képzelni, mennyire furcsa volt ezt a mondatot bepötyögni. Nem szeretem, főleg a kötött, szúrós daraboktól menekülök. Ennek ellenére ígérem, nem leszek elfogult, és megmutatom, hogyan hordjátok, és hogyan ne ezt a ruhadarabot, hiszen télen szinte kikerülhetetlen.

Korábbi cikkünket ITT találjátok.

Szerencsére azonban nincs mitől félni, ugyanis ezek a darabok garantáltan nem szúrnak, illetve ha mégis, akkor is el lehet viselni, mert hiába a „fájdalom”, piszkosul divatosak, és fantasztikusan néznek ki. Azért harisnyát húzzatok, és a bársonycsizmát se felejtsétek!

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek