gyűrű esküvő karika eljegyzés

Gyönyörű: a férfi a karjában vitte az oltárhoz kerekesszékes menyasszonyát

A nagy nap. Mindenki meghatódik, amikor meglátja a menyasszonyt gyönyörű fehér ruhájában, ahogy sétál az oltárhoz. Csodálatos pillanat, amikor egy nő és egy férfi örök hűséget fogadnak egymásnak. De a most következő történet még szívhez szólóbb lesz!

Nem vagyok romantikus lélek, de azért az esküvők picit megérintenek engem is. Nemrég adtuk férjhez Andinkat, csodálatos esküvője volt. De most egy még szívhez szólóbb történetet találtam a Woman's Day oldalán.

Az esküvő talán egyik legszebb pillanata, amikor a menyasszony az oltárhoz sétál, ahol már várja a vőlegénye. Minden szempár rá szegeződik, mindenki őt nézi. Azonban Hannah Patterson esküvőjén majdnem nem volt ilyen pillanat. A lány ugyanis az esküvője előtt egy hónappal autóbalesetet szenvedett. Három helyen eltörte a medencéjét, kilyukadt a tüdeje és eltörtek a bordái.

Az esküvője napjáig nem gyógyult meg teljesen, fájdalmai voltak, és kerekesszékben ült. Nagyon feldúlt volt, hogy kerekesszékben kell oltárhoz mennie, és bár a próbán sírt, a nagy napon már nem. Viszont a vendégek közül szinte mindenkinek elő kellett vennie a zsepiket, hogy felitassák könnycseppjeiket.

Az történt ugyanis, hogy amikor az örömapa tolta a folyosón a lányt, a vőlegénye, Stuart odarohant hozzá, és a karjaiba kapta, így mentek az oltárhoz. Fotósuk szerint ez volt a legmeghatóbb pillanat, amit valaha lefényképezett. És a képeket elnézve igaza van! 

Forrás:
Sarah Grace Photography
Forrás:
Sarah Grace Photography
Forrás:
Sarah Grace Photography

Egyszerűen csak sok boldogságot tudunk kívánni Sarah-nak és Stuartnak!