Egyéb kategória

A barna hajúaknak sem álom többé a szivárványhaj

A barna haj szerintem áldás és átok. Gyönyörű szín, de egy idő után unalmas lehet, és ha világosabb hajat szeretnétek, akkor kész rémálom, mire eléritek a kívánt árnyalatot... Ám végre megvan a megoldás, és nem álom többé a szivárvány színeiben pompázó frizura a sötétebb hajúak számára sem!

vous - 2016.10.21.
A barna hajúaknak sem álom többé a szivárványhaj

Két barna hajú szülő mellett az életnek nem sok választása maradt, hogy engem is barna hajjal áldjon meg. Tudjátok, az a fajta a barna, amit még a nap sem szív ki nyáron. Hogy valaha szóba jött-e nálam a világosabb haj? Össze se tudnám számolni, hányszor. De egyszer sem vágtam bele, mert rossz rágondolni, hogy mit kéne kezdeni a hajammal, hogy világosabb színt öltsön. Pedig nagyon szeretnék rosegold árnyalatú hajat. Egyszerűen odavagyok érte. De letettem róla, hála a barna hajamnak.

Aztán a Popsugar oldalán szembejött velem egy cím, hogy bizony, a barna hajúaknak sem kell megijedni a szivárványhajtól. Na, lássuk csak!

Csokoládé ombre

Nemcsak az ősz kedvence, hanem mostantól az én kedvencem is a csokoládé ombre. A barna gyönyörű árnyalataival játszik, egyszerre visszafogott és merész. 

Objektum doboz

Ezentúl a kéket is imádni fogjátok

Úgy néz ki, mintha fekete lenne, de amikor rásüt a nap, olyan gyönyörű kobaltkék színt ölt, amilyet még előtte nem láttatok.

Objektum doboz

A szivárvány ötven árnyalata

Ennél a frizuránál vagy 9-10 árnyalatot használnak a lilától a kobaltkéken át egészen az indigóig. Kicsit olyan, mint az olajpacák egy kiadós eső után.

Objektum doboz

Hogy álltok a lilával?

Kicsit fémes, kicsit éles, de tele van a lila gyönyörű árnyalataival.

Objektum doboz

Én azt hittem, hogy már megbarátkoztam a barna hajammal, de ezeket az árnyalatokat elnézve, ha legközelebb a fodrászhoz megyek, festetni is fogok!

Ajánlott cikkek