Egyéb kategória

Kiráz a hideg a bársonytól? Idén garantáltan megszeretitek! – Így viseljétek a ’90-es évek visszatérő darabját!

Ha meghallom, hogy bársony, kiráz a hideg. A kinézetétől, a tapintásától, az egész gondolatától. Pedig mostanában csak erről hallani, idén télen ugyanis újra reneszánszát éli a rettegett anyag. Figyelem, ez a cikk nyomokban bársonyt tartalmaz! 

vous - 2016.10.21.
Kiráz a hideg a bársonytól? Idén garantáltan megszeretitek! – Így viseljétek a ’90-es évek visszatérő darabját!

Óvodáskori rémálom újragondolva

Emlékszem, amikor megkaptam életem első bársonynadrágját. Óvodás voltam, kiscsoportos, szerelem volt első látásra. Hangsúlyozom: látásra. Hiszen amint belebújtam, tudtam, oda a szerelem. Szúrt, tapadt, egyszerűen zavart. Anyukám viszont imádta rajtam, miért is ne tette volna? Burgundi színben pompázott, igazi őszi csajos darab volt, így előszeretettel adta rám, amíg ki nem nőttem, és amíg nem én döntöttem a másnapi szettemről. Ez az időszak hamar elmúlt, a ruhatáram részét pedig azóta sem képezi a bársony, sőt! A nem létező szőr is feállt a hátamon, hallva, hogy idén újra divat lesz.

Hasonlóan éreztek a VOUS-lányok is, amikor arra voltam kíváncsi, ők hogy állnak azzal a bizonyos „rajzolós” anyaggal. A VOUS lakberendezője, Mojzi tökéletesen megfogalmazta közös utálatunk okát:

Valahogy mindig az az érzésem, hogy magamra kaptam egy színházi függönyt.

Vivi, csapatunk legújabb tagja elárulta: az óvodás évek alatt valahányszor bársonyt kellett felvenni, betegséget színlelt. Persze az eredmény végül mindig: Vivi–bársony: 0 : 1 eredménnyel zárult. Viola az egyetlen, aki nem utálattal beszélt az idei év legmenőbb anyagáról, őt gyerekkori barátság fűzi hozzá:

„Egy bordó bársonyruhám volt az olyan piros betűs ünnepnapokra, mint például a karácsony. Már akkor, négy-öt évesen is tudtam, hogy az öltözék savát-borsát a kiegészítők adják: visszahajtható, csipkeszegélyű zoknival és kisüthető gyurmából készült Törpapa nyaklánccal tettem teljessé a megjelenésemet. Ma már csak egy magas sarkú cipő őrzi a bársony iránti szeretetem emlékét.”

Jön, jön, jön!

A szakértők jóslata egyébként bejött, tényleg hódító útjára indult idén a bársony. Habár a mi kapcsolatunk hamar zátonyra futott, elismerem, tényleg szupervagány hatást kelt felvéve. Bármilyen formában is viselitek, igazi statement darab lesz. Egy bársonyruhával az egész karácsonyi bulit beragyoghatjátok, de nyugodtan viselhetitek a szürke hétköznapokon is. Akár nadrág, ékszer, cipő vagy táska formájában. Igazi királynői hatást keltetek majd a szezon fő visszatérőjével!  

Készen álltok? Megmutatom, milyen különlegességekből válogathattok idén! 

Bevállalósak, figyelem, viseljétek ruhaként!

1. Zara, 2. Zara, 3. H&M 4. Zara

1. Zara, 2. Zara, 3. H&M 4. Zara
Forrás:
VOUS

A visszafogottság hívei válasszanak felsőt! 

1. Pull&Bear, 2. Mango 3. Zara, 4. Zara

1. Pull & Bear, 2. Mango, 3. Zara, 4. Zara
Forrás:
VOUS

A bátrabbak alul is próbálkozhatnak…

1. Pull&Bear, 2. Mango, 3. Mango, 4. Zara

1. Pull & Bear, 2. Mango, 3. Mango, 4. Zara
Forrás:
VOUS

A kezdőknek a kiegészítőket ajánljuk!

1. Mango, 2. Mango, 3. Zara, 4. Pull&Bear, 5. Zara, 6. Zara

1. Mango, 2. Mango, 3. Zara, 4. Pull & Bear, 5. Zara, 6. Zara
Forrás:
VOUS
engel-nora-2016-oszi-cipotrendek2

Metálos csillogás és bársonyos puhaság – Ezekben a cipőkben hódíthattok ősszel!

Az öltözködés terén a női lelkeket leginkább a cipők érintik meg – jól láthattuk ezt Carrie Bradshaw és Manolo Blahnik örökké tartó szerelméből is. Ha valóban a hosszan tartó kapcsolatok hívei vagytok, érdemes néhány klasszikus alapdarabot beszereznetek, amik sokáig veletek lehetnek. Ha viszont a hosszan tartó viszonyok mellett a trendek is ugyanannyira izgatnak, akkor bizony most figyeljetek! Egy korábbi cikkünkből ITT kiderül, idén mit érdemes beszereznetek!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek