Egyéb kategória

Ezt látnotok kell: Harry herceg mini énjével találkozott

Harry herceg minden helyzetben képes cukiskodni, és tenni róla, hogy a nők világszerte olvadozzanak érte. Legutóbb pici hasonmásával találkozott.

vous - 2016.10.21.
Ezt látnotok kell: Harry herceg mini énjével találkozott

Harry hercegMet Ceremony of Remembrance eseményen járt, amit évente a háborúban elesett katonák tiszteletére rendeznek. Harry többek között találkozott a hősi halált halt tisztek családtagjaival is, valamint egy cseresznyafát is ültetett az emlékezés jegyében.

harry-herceg-kiralyi-csalad

Harry herceg trollkodott

Nektek van már közös szelfitek valamilyen hírességgel? Ha van, biztosan sokat kellett várakozni az illetőre, hogy „modellt álljon” nektek. Van azonban, akinek semmilyen erőfeszítést nem kell tennie, hiszen véletlenül „megbombázzák” a fotóját. Most éppen Harry herceg volt vicces kedvében.

A cikk folytatása ITT jön!

Harry herceg bebizonyította, hogy minden helyzetben feltalálja magát, és bármikor kapható egy kis csevejre, főleg, ha az aprócska hasonmásáról van szó. Harry az eseményen beszédbe elegyedett egy vörös hajú kisfiúval, aki a megszólalásig hasonlít a hercegre. Vörös haj, hasonló öltözet, igazi mini Harry a kissrác. 

Vajon miről beszélgethettek?

Harry: Hé, öcskös, nagyon frankó a cipőd! Hasonló, mint az enyém!

Kisfiú: Igen, ilyet csak a nagyfiúk hordanak!

Objektum doboz

Objektum doboz

Nem ez az első eset, hogy Harry ennyire édesen viselkedett egy kisgyerekkel. Nézzétek csak!

Ajánlott cikkek