Egyéb kategória

Visszatérnek kedvenc műsoraitok az RTL Klubra

Az már biztos, hogy novembertől nem fogtok unatkozni, nemsokára ugyanis három közönségkedvenc sorozat tér vissza az RTL Klubra!

vous - 2016.10.21.
Visszatérnek kedvenc műsoraitok az RTL Klubra

Ismeritek azt az érzést, amikor egyik csatornáról a másikra ugráltok este, mert épp nincs semmi a tévében, ami lekötné a figyelmeteket? Novembertől ezt elfelejthetitek, az RTL Klub ugyanis szuper meglepetéssel készül, és három műsort is visszahoz a képernyőre – olvasható az rtl.hu-n. Biztosan ti is emlékeztek még a Keresem a családom! című műsorra, ahol olyan rokonok találtak egymásra, akik az idők során elszakadtak egymástól. November 15-től a második évadban ismét ilyen csodálatos találkozásoknak lehettek tanúi, a műsor vezetője pedig az előző részekhez hasonlóan Lilu lesz.

Objektum doboz

De nem csak ez az egyetlen jó hír, november 17-én ugyanis a Válótársak legújabb évada is debütál a képernyőn. A főszereplők maradtak a régiek, de ezúttal sem lesz hiány híres mellékszereplőkből, így többek között Dobó Kata és Gryllus Dorka is megjelenik néhány epizódban.

Objektum doboz

A harmadik közönségkedvenc visszatérő pedig nem más, mint a Gyertek át!, ami november 18-tól péntek esténként tűnik fel a csatornán. Persze a jól megszokott formula marad: Sebestyén Balázs és sztárvendégei ismét vicces feladatokkal szórakoztatják majd a nézőket, úgyhogy az már biztos, hogy a hétvége akkor is szuper lesz, ha épp nem szerveztek programot a barátaitokkal.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek