A Bűbájos boszorkák sztárja szívszorító fotót posztolt kemoterápiája után

A Bűbájos boszorkák egykori sztárja, Shannen Doherty minden erejével küzd a mellrák ellen. Legutóbb egy olyan szívszorító fotót osztott meg, amely nem sokkal kemoterápiás kezelése után készült.

A színésznő még júliusban posztolt egy képsorozatot arról, ahogy kopaszra nyírja a haját mellrákja miatt. Jelezte a világnak, hogy készen áll a kemoterápia következő szakaszára. Shannen azóta is kemoterápiára jár, a rajongókat pedig október elején egy szívszorító videóval igyekezett megnyugtatni állapotáról. Most pedig egy megható fotót osztott meg, amely a kemoterápiás kezelése után készült: a színésznő összegörnyedve fekszik a kórházi ágyán. A fotó alá a reményről írt néhány elgondolkodtató mondatot...

„Néha nem vagy képes táncolni vagy enni, vagy egyáltalán a következő napra gondolni. Néha úgy érzed, nem tudod majd végigcsinálni. De ez elmúlik. Néha a következő nap vagy két nap múlva, vagy hat nap múlva elmúlik, és a mozgás újra lehetséges.

Van remény. A remény újra lehetséges. A rák miatt a családom és mindenki szenved... maradj bátor. Maradj erős. Maradj pozitív.

Objektum doboz